Asunnon myyjän tiedoksiantovelvollisuus

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Asunnon myyjänä sinun tulee kertoa ostajalle kaikki ne seikat, jotka saattavat vaikuttaa kaupasta päättämiseen. Mitä tarkemmin kerrot kaiken tietämäsi, myös asunnossa ilmenneet virheet, sitä varmemmin vältytään jälkireklamaatioilta.

Myyjän tiedonantovelvollisuus edellyttää, että tiedot on annettava asunnosta, sen ympäristöstä ja palveluista. Lisäksi sinun tulee kertoa rehellisesti kaikki viat ja puutteet, jotka eivät ole ostajan havaittavissa tavanomaisessa tarkastuksessa. Näitä ovat esimerkiksi kodinkoneiden toimivuus tai kiinteistön rakenteelliset viat. Ostajalle on kerrottava myös kaikki taloudelliset seikat, kuten vastikkeet ja lainaosuudet sekä panttioikeudet ja rasitteet.

Välittäjänäsi autamme sinua kaikkien näiden myyjän tiedonantovelvollisuuteen liittyvien asioiden selvittämisessä ja kertomisessa ostajalle.

Tilaa arviokäynti tai ota yhteyttä!

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?