Hintatesti™ paljastaa asuntosi hinnan

Huoneistokeskus Hintatesti™

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Hintatesti-palvelun avulla voit testata oman asuntosi hinnan ja kiinnostavuuden asuntomarkkinoilla ennen asunnon myyntiä.

Tee Hintatesti™ tästä!

Asunnon hintatesti perustuu kiinteistövälittäjien hintaseurantapalveluun. Hintatesti ottaa arviossaan huomioon muun muassa alueella myydyt asunnot ja asuntojen todelliset myyntihinnat. Palvelu kertoo myös asuntoasi vastaavien kohteiden myyntiajoista alueellasi, mikä auttaa sinua arvioimaan asuntosi kiinnostavuutta.

Palvelun käyttämä tieto on kerätty viideltä viimeiseltä vuodelta, joten saat nykytilanteen lisäksi hyvän historiallisen katsauksen alueen asuntojen hintakehityksestä. Voit myös tutustua tarkemmin asunnon hinta-arvion tekemiseen.

Hintatestin tulos ei ole automaattisesti suositeltu myyntihinta, vaan testin tarkoitus on antaa tietoa alueesi asuntojen keskimääräisestä myyntihinnasta. Testi perustuu asuntojen keskiarvoihin, mikä tarkoittaa, ettei kiinteistöjen yksilöllisiä eroja (esimerkiksi asunnon kunto) voida ottaa huomioon. Yksilöllisen ja parhaan arvion saatkin aina kiinteistövälityksen ammattilaiselta tilaamalla ilmaisen arviokäynnin.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?