Selvitä asunnon hinta-arvio Huoneistokeskuksen hintatestillä!

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Hintatesti™ -palvelun avulla voit selvittää asuntosi hinta-arvion ja keskimääräisen myyntiajan jo ennen asunnon myynnin aloittamista. Hintatestin hinta-arvio perustuu tilastoihin toteutuneista kauppahinnoista ja myyntiajoista.

Jokainen asunto on omanlaisensa ja asunnon hinnan muodostumiseen vaikuttavat monet asiat. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä osaa ottaa huomioon hinta-arviossaan kaikki asunnon ominaispiirteet ja antaa näiden pohjalta asunnostasi hinta-arvion, jolla onnistut asuntokaupassa varmasti!

Mihin asunnon hinta-arvio perustuu?

Huoneistokeskuksen Hintatesti™ -hintalaskurin antama asunnon hinta-arvio perustuu kiinteistönvälittäjien hintaseurantapalvelun tietokantaan toteutuneista asuntokaupoista. Asunnon hinta-arviossa on otettu huomioon muun muassa alueella myytyjen asuntojen todelliset myyntihinnat. Asunnon hintalaskuri kertoo myös vastaavien asuntojen myyntiajat, mikä auttaa sinua arvioimaan asuntosi kiinnostavuuden asuntomarkkinoilla.

Hintatestin antama hinta-arvio ei välttämättä ole asunnon suositeltu myyntihinta, vaan testi antaa tietoa alueesi keskimääräisistä myyntihinnoista. Hintatesti perustuu tilastoihin ja keskiarvoihin, mikä tarkoittaa sitä, että asunnon yksilöllisiä piirteitä (esim. asunnon kunto) ei voida ottaa huomioon testin tuloksissa. Yksilöllisen ja perustellun hinta-arvion saat vain kiinteistönvälityksen ammattilaiselta asunnon arvioinnin yhteydessä. Kutsu meidät asunnon arviokäynnille ja saat yksilöllisen hinta-arvion veloituksetta

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?