Palvelukäynnillä saat ilmaisen asunnon hinta-arvion

Haluatko luotettavan hinta-arvion asunnostasi?

Sinä olet asuntosi paras asiantuntija. Tunnet sen parhaat puolet, olet viettänyt siellä ikimuistoisia hetkiä. Muistat edelleen, mihin yksityiskohtaan asunnossa aikanaan ihastuit ja mikä sai sinut sinne muuttamaan.

Me puolestamme olemme maan kokenein kiinteistönvälittäjä. Tunnemme alueen, hintatason ja ostajat. Tunnemme myös tunteiden kirjon ja sadat tuhannet tarinat, jotka asunnon vaihtoon liittyvät.

Me osaamme hinnoitella asuntosi arvon sen ominaispiirteet huomioon ottaen sekä kertoa myös perusteet hinta-arviollemme. Meiltä saat asunnon myyntiä varten ilmaisen asunnon arvioinnin sekä räätälöidyn suunnitelman asunnon myyntiin ja markkinointiin. 

Alalla ainutlaatuinen YhteismyyntiTM -toimintamallimme tarjoaa sinulle yhdellä välityspalkkiolla kaikkien Huoneistokeskuksen kiinteistönvälittäjien ostajakontaktit ja asuntojen myyntivoiman käyttöösi. 
Kutsu meidät palvelukäynnille. Saat lahjaksi Oma Koti -etumme.

Tilaa ilmainen arviokäynti:

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti
Facebookjaa Twittertwiittaa

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?