Yhteismyynti™

Huoneistokeskus Yhteismyynti™

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Huoneistokeskuksen jokaisella välittäjällä on ainutlaatuisen Yhteismyynti™ -toimintatapamme ansiosta satojen asiantuntijoidemme varaukseton apu ja koko maan kattava asiakasverkosto, josta etsimme ostajaa asunnollesi. Kun annat asuntosi myynnin hoidettavaksemme, saat yhdellä välityspalkkiolla kaikkien Huoneistokeskuksen välittäjien ostajakontaktit ja myyntivoiman käyttöösi. Tieto kulkee ja yhteistyö toimii aidosti. Yhteismyynti™ on meillä vakiintunut tapa toimia ja uskallamme väittää, että vastaavaa toimintatapaa ei ole kenelläkään muulla välitysliikkeellä. 

Hyödyt asunnon myyjälle:

  • Yksi luottohenkilö vastuuvälittäjänäsi
  • Satojen välittäjiemme ostajakontaktit
  • Ostaja löytyy nopeasti
  • Saat parhaan hinnan

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?