Myytävät asunnot Jyväskylä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Opiskelijoiden suosima Jyväskylä tarjoaa paljon vaihtoehtoja niin oman kodin etsijöille kuin sijoitusasuntoa havitteleville. Kaupungin keskustasta ja sen liepeiltä löytyy paljon monen ikäisiä kerrostaloalueita. Muutaman kilometrin päässä keskustasta kuten Kortesuolla, Kypärämäellä, Keljossa tai keskustan sillan toiselta puolelta Kuokkalassa taas on paljon rivi- ja omakotitaloalueita monenlaiseen asumiseen. Jyväskylän kiinteistönvälittäjämme ovat iloisia ja aktiivisia alan ammattilaisia, joille asiakkaiden toiveet ja paikallistuntemus ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Jyväskylän myytävät asunnot

Jyväskylän myytävät asunnot löydät kätevästi asuntohaun kautta. Voit myös kertoa toiveesi ja tarpeesi suoraan välittäjällemme tai hyödyntää Kotietsintä®-palveluamme, jolloin saat tiedon sinun hakukriteerejäsi vastaavista, uusista Jyväskylään myyntiin tulleista asunnoista suoraan sähköpostiisi. Voit myös tehdä ostotoimeksiannon, jolloin etsimme sinulle puolestasi asunnon ilmoittamillasi kriteereillä ja sijainnilla – vaikka jopa tarkalla osoitteella!

Mikäli pohdit asuntosi myyntiä Jyväskylässä, otathan yhteyttä aktiiviseen ja ajanmukaisen sekä näkyvän markkinoinnin taitavaan Jyväskylän kiinteistönvälitykseemme.

Katso kaikki myytävät asunnot Jyväskylässä >>

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?