Myytävät asunnot Kemi

Facebookjaa Twittertwiittaa

Kemissä asut Oulun ja Rovaniemen puolessa välissä Perämeren rannalla. Kemistä on matkaa Tornioon ja Ruotsin puolelle vajaat 30 kilometriä. Kemissä voit asua niin kaupungin keskustassa kerros- tai rivitalossa kuin omassa rauhassa omakotitalossa. Mitä etsitkään, Huoneistokeskuksen ammattitaitoiset ja luotettavat kiinteistönvälittäjät ovat apunasi kaikissa asunnon vaihtoon liittyvissä haasteissa ja haaveissa.  

Löydä Kemin myytävät asunnot helposti

Kemin myytävät asunnot löydät kätevästi asuntohaun kautta. Voit myös kertoa toiveesi ja tarpeesi suoraan välittäjällemme ja hyödyntää Kotietsintä®-palveluamme, jolloin saat tiedon sinun hakukriteerejäsi vastaavista, uusista Kemiin myyntiin tulleista asunnoista suoraan sähköpostiisi. Voit myös tehdä ostotoimeksiannon, jolloin etsimme sinulle puolestasi asunnon ilmoittamillasi kriteereillä ja sijainnilla – vaikka jopa tarkalla osoitteella!

Mikäli pohdit asuntosi myyntiä Kemissä, otathan yhteyttä ammattitaitoisiin LKV-tutkinnon suorittaneisiin Kemin kiinteistönvälittäjiimme. Toimialueemme on Kemi, Keminmaa, Tervola, Simo, Tornio ja Rovaniemi.

Katso kaikki myytävät asunnot Kemissä >> 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?