Myytävät asunnot Oulu

Facebookjaa Twittertwiittaa

Pohjois-Pohjanmaan maakuntakeskus Oulu on Pohjois-Suomen vanhin ja väkiluvultaan Suomen viidenneksi suurin kaupunki Helsingin, Espoon, Tampereen ja Vantaan jälkeen ennen Turkua, Jyväskylää ja Lahtea. Oulu tarjoaakin monenlaisia vaihtoehtoja asumiseen. Oulusta löydät vaihtoehtoja niin kaupunkiasumiseen kuin omakotitaloja omassa rauhassa tai merellisessä miljöössä. Mitä etsitkään, Huoneistokeskus Oulun ammattitaitoiset ja luotettavat kiinteistönvälittäjät ovat apunasi kaikissa asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa.

Löydä Oulun myytävät asunnot helposti

Oulun myytävät asunnot löydät kätevästi asuntohaun kautta. Voit myös kertoa toiveesi ja tarpeesi suoraan välittäjällemme ja hyödyntää Kotietsintä® -palveluamme, jolloin saat tiedon sinun hakukriteerejäsi vastaavista, uusista Ouluun myyntiin tulleista asunnoista suoraan sähköpostiisi. Voit myös tehdä ostotoimeksiannon, jolloin etsimme sinulle puolestasi asunnon ilmoittamillasi kriteereillä ja sijainnilla – vaikka jopa tarkalla osoitteella!

Mikäli pohdit asuntosi myyntiä Oulussa, otathan yhteyttä ammattitaitoisiin ja aktiivisiin Oulun kiinteistönvälittäjiimme. Koskipa asiasi asunnon ostoa, myymistä tai vuokrausta, me autamme toteuttamaan toiveesi. Hoidamme myös arviotoimeksiannot.

Katso kaikki myytävät asunnot Oulussa >>

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?