Myytävät asunnot Raasepori

Facebookjaa Twittertwiittaa

Historiallisessa ja merellisessä Raaseporissa voit asua kahden entisen kaupungin, Tammisaaren ja Karjaan sekä Pohjan kunnan asutuskeskittymissä. Tai omassa rauhassa haja-asutusalueella asutuskeskittymien ulkopuolella. Tarjolla on silloin tällöin myös Tammisaaren loistokkaita merenrantakiinteistöjä. Raaseporista löydätkin takuulla mieleisesi asumisvaihtoehdon.

Suomen kunnista Raaseporissa on kuudenneksi eniten kesämökkejä. Mikäli etsit niitä, löydät ne loma-asunto hakumme kautta.

Raaseporin myytävät asunnot

Raaseporin myytävät asunnot löydät kätevästi asuntohaun kautta. Voit myös kertoa toiveesi ja tarpeesi suoraan välittäjällemme ja hyödyntää Kotietsintä® -palveluamme, jolloin saat tiedon sinun hakukriteerejäsi vastaavista, uusista Raaseporiin myyntiin tulleista asunnoista suoraan sähköpostiisi. Voit myös tehdä ostotoimeksiannon, jolloin etsimme sinulle puolestasi asunnon ilmoittamillasi kriteereillä ja sijainnilla – vaikka jopa tarkalla osoitteella!

Mikäli pohdit asuntosi myyntiä Raaseporissa, otathan yhteyttä ammattitaitoiseen, aktiiviseen ja kokeneeseen Raaseporin kiinteistönvälitykseemme. Raaseporin lisäksi palvelemme Hangossa, Inkoossa ja Siuntiossa. Aktiva, yrkeskunniga och erfarna mäklare till Din tjänst i Raseborg, Hangö, Ingå och Sjundeå med omnejd. Tag kontakt!

Katso kaikki myytävät asunnot Raaseporissa >>

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?