Myytävät asunnot Porvoo

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Uuden kodin etsintä ei ole koskaan ollut yhtä vaivatonta. Aktiiviset ja kokeneet välittäjämme ovat alansa huippuosaajia ja tuntevat Porvoon alueen ja sen tarjoamat erityispiirteet kattavasti. Upea Porvoo on kasvavan matkailun kohteena säilyttäen omankaltaisen henkisyytensä ja rauhallisen ympäristön – vain lyhyen matkan päässä pääkaupungista! Vanha kaupunki on viehättänyt kodinetsijöitä ja matkailijoita jo pitkään ja toimii upeana sydämenä kauniille kaupungille. Porvoo onkin mitä täydellisin kotikaupunki ja löydät meiltä varmasti juuri Sinulle elämäntilanteeseesi sopivan asunnon.

Löydä Porvoon myytävät asunnot kätevästi sivuiltamme

Porvoo on suosittu alue ja haluatkin olla ensimmäisten joukossa kuulemassa Porvoon uusista myyntiin tulleista asunnoista. Me teemme tämän sinulle mahdolliseksi, voit kertoa toiveesi ja tarpeesi suoraan välittäjällemme tai hyödyntää Kotivahti® -palveluamme, jolloin saat tiedon sinun hakukriteerejä vastaavista, uusista Porvooseen myyntiin tulleista asunnoista suoraan sähköpostiisi. Voit myös tehdä ostotoimeksiannon, jolloin etsimme sinulle puolestasi asunnon ilmoittamillasi kriteereillä ja sijainnilla – vaikka jopa tarkalla osoitteella!

Katso kaikki Porvoon myytävät asunnot >>

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?