Myytävät asunnot Sipoo

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Uudenmaan helmi Sipoo tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia asunnollesi. Sipoon rannikolla vesistöt ovat aina lähellä, ja metsiköt ovat heti kunnan ulkopuolella. Historia on piirretty kuntaan voimakkaasti. Vanhoja puutaloja pullollaan oleva Sipoo on ylpeä upeasta kirkostaan muiden historiallisten rakennusten lomassa. Sipoon kesät ovat vertaansa vailla, tapahtumia turismiin riittää, luopumatta omasta rauhasta.

Sipoon myytävät asunnot Huoneistokeskuksen ammattilaisilta

Aktiiviset ja kokeneet välittäjämme ovat alansa huippuosaajia ja tuntevat Sipoon alueen ja sen tarjoamat erityispiirteet kattavasti. Kaunis Sipoo on historiallisena kuntana onnistunut säilyttää omankaltaisen henkisyytensä ja rauhallisen ympäristön – vain lyhyen matkan päässä pääkaupungista! Sipoo onkin mitä täydellisin kotikunta ja juuri Sinulle sopiva koti mihin elämäntilanteeseesi vain löytyy helposti.

Päivitämme Sipoon myytäviä asuntoja jatkuvasti, joten haluat olla ensimmäisten joukossa kuulemassa Sipoon uusista myyntiin tulleista asunnoista - me teemme tämän sinulle mahdolliseksi!

Kerro toiveesi ja tarpeesi suoraan välittäjällemme tai aseta Kotivahti®, jolloin saat tiedon sinun hakukriteerejä vastaavista, uusista Sipoon myyntiin tulleista asunnoista suoraan sähköpostiisi. Voit myös tehdä ostotoimeksiannon, jolloin etsimme sinulle puolestasi asunnon ilmoittamillasi kriteereillä ja sijainnilla – vaikka jopa tarkalla osoitteella!

Katso kaikki Sipoon myytävät asunnot >>

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?