Myytävät asunnot Vaasa

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Haaveena muuttaa saaristoon merenrannan äärelle? Haluat urbaania kaupunkielämää vain lyhyen matkan päässä luonnon kynnyksestä? Upea pohjanmaan maakuntakeskus Vaasa tarjoaa unelmiesi asunnon juuri sellaisesta ympäristöstä Sinulle sopivien palveluiden ääreltä. Tutustu myynnissä oleviin Vaasan asuntoihimme ja inspiroidu Vaasasta ja sen upeasta tarjonnasta!

Vaasan myytävät asunnot kauniin ympäristön keskeltä

Vaasalla on tarjottavanaan niin urbaania keskusta-asumista kuin kaunista saaristoakin. Vahvan aluetuntemuksen ja välityskokemuksemme avulla voimme luotettavasti auttaa asuntosi myynnissä ja uuden omistajan löytämisessä. 

Löydät Vaasan myytävät asunnot helposti

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista Vaasaan myyntiin tulleista asunnoista!

Kerro toiveesi ja tarpeesi suoraan välittäjällemme tai aseta Kotivahti®, jolloin saat tiedon sinun hakukriteerejä vastaavista, uusista Vaasaan myyntiin tulleista asunnoista suoraan sähköpostiisi. Voit myös tehdä ostotoimeksiannon, jolloin etsimme sinulle puolestasi asunnon ilmoittamillasi kriteereillä ja sijainnilla – vaikka jopa tarkalla osoitteella!

Katso kaikki Vaasan myytävät asunnot >>
 

Löytyi tulosta

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?