Oma Koti - laajin kodinvaihtajan etuohjelma

Facebookjaa Twittertwiittaa

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laajimman kodinvaihtajan etuohjelman. Huoneistokeskuksen asiakkaana, voit ottaa Oma Koti -etupalvelun käyttöön verkossa tai ladata sen vaivattomasti omaan älypuhelimeesi. Näin edut kulkevat aina helposti mukanasi!

Etuohjelmasta löydät rahanarvoisia etuja muuttoon ja varastointiin, remontointiin ja sisustamiseen sekä kotona viihtymiseen ja hyvinvointiin. Muuttaessa on paljon muistettavaa ja hankittavaa. Oma koti -edut saat käyttöösi palvelukäynnin jälkeen ja ne muistuttavat sinua tarpeellisista sopimuksista ja hankinnoista.

Näin saat edut käyttöösi:

1.) Henkilökohtainen aktivointikoodi ohjeineen lähetetään sinulle sähköpostilla palvelukäynnin jälkeen tai asuntokaupan jälkeen (ostajat)
2.) Edut voi lunastaa Oma Koti -verkkopalvelusta tai -mobiilisovelluksesta

Lue lisää Oma Koti -etuohjelmasta ja katso kaikki edut >>

Oma Koti -etuohjelma on toteutettu yhteistyössä kotimaisen etupalvelujen ylläpitoon ja kehittämiseen erikoistuneen Arkkeo Oy:n kanssa.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?