Seuraa asuntosi myyntiä helposti Omaportti -palvelussa

Huoneistokeskus Omaportti -palvelu

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Omaportti on Huoneistokeskuksen asiakkaille tarkoitettu palvelu, jolla pääset seuraamaan vaivattomasti asuntosi myynnin etenemistä. Palvelu toimii verkossa ja pääset kirjautumaan palveluun toimeksiantosopimuksen solmimisen jälkeen henkilökohtaisilla tunnuksilla, jotka saat omalta välittäjältäsi.

Huoneistokeskuksen Omaportti -palvelusta löydät:

1. Myymäsi asunnon tiedot

Palvelusta löydät myynnissä olevan asuntosi osoitteen, myyntihinnan sekä viimeisimmän ostotarjouksen.

2. Kiinnostavuus asuntomarkkinoilla

Palvelussa on kävijäseuranta, josta näet kuinka moni on vieraillut asuntosi myyntisivulla Huoneistokeskuksen verkkosivuilla sekä Oikotie- ja Etuovi -asunnonmyyntiportaaleissa.

3. Myyntitoimenpiteet

Palveluun on koottu yksityisten ja yleisten asuntoesittelyiden määrä sekä niissä vierailleiden henkilöiden lukumäärä. Lisäksi löydät palvelusta tiedon siitä, kuinka monta sähköistä esitettä asunnostasi on tilattu huoneistokeskus.fi -sivustolta.

4. Yhteydenpito omaan välittäjään

Omaportti -palvelussa voit lähettää viestejä omalle välittäjällesi. Välittäjän vastaukset saat suoraan omaan sähköpostiisi. Lisäksi Omaportissa on mahdollisuus lukea asuntomarkkinoihin ja asumiseen liittyviä uutisia ja vinkkejä.

5. Ajankohtaista tietoa asunnonvaihdon tueksi

Olemme koonneet palveluun useita vinkkejä asuntokauppojesi tueksi sekä ajankohtaisia artikkeleita asumiseen liittyen. 

Omaportti-palveluun pääset kirjautumaan täältä >>

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?