Asuinaluetesti

Huoneistokeskus Asuinaluetesti
Facebookjaa Twittertwiittaa

Selvitä Huoneistokeskuksen testillä itsellesi sopivimmat asuinalueet.

Huoneistokeskuksen asuinaluetesti on aivan uudenlainen palvelu, jonka avulla haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan asuinalueen. Parhaiden alueiden lisäksi sinulle määritellään testin yhteydessä asumistoiveitasi kuvaava profiili.

Testi kattaa tällä hetkellä Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Vantaan ja Nurmijärven asuinalueet. Testin tekeminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin.

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?