Kotietsintä®

Asunnon ostajan palvelut, Kotietsintä
Facebookjaa Twittertwiittaa

Huoneistokeskuksen Kotietsintä® -palvelu on ainutlaatuinen, maksuton palvelu, joka yhdistää kaikkien Oranssien välittäjien ostajakontaktit ja toiveasuntojen kriteerit yhteiseksi asunnonvaihtajapooliksi, jota kaikki Huoneistokeskuksen välittäjät ympäri Suomen voivat hyödyntää. Palvelu ei velvoita sinua mihinkään.

Miten Kotietsintä® toimii?

  1. Kerro meille millaista asuntoa etsit ja mistä. Täytä myös yhteystietosi ja lähetä lomake. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, että olemme vastaanottaneet viestisi. Saat samalla myös kontaktitietomme.
  2. Me aloitamme Kotietsinnän® heti ja pidämme sinut ajan tasalla etsinnän tuloksista.
  3. Saat tiedon myyntiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa ja pääset tutustumaan niihin ennen julkista esittelyä.
  4. Jatkamme Kotietsintää® niin kauan kunnes löydämme unelmiesi asunnon.

Miksi et kokeilisi voisimmeko me auttaa sinua löytämään unelmiesi asunnon? Anna meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa! 

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Etsimäsi asunto

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?