Kotivahti®

Asunnonostajan palvelu, Kotivahti

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Asettamalla Kotivahteja® saat nopeasti suoraan sähköpostiisi tiedon, kun lisäämme sinulle sopivan kodin sivustollemme.

Jotta asuntojen etsiminen olisi helpompaa, voit asettaa nettisivuillamme asuntohakuasi vastaavia vahteja. Vahdin tehtyäsi saat tiedon omaan sähköpostiisi, kun hakutekijöitäsi vastaava kohde tulee myyntiin. Tähän tarkoitukseen Huoneistokeskus tarjoaa Kotivahti® -palvelua. Palvelu on maksuton, helppo ja nopea käyttää. Voit asettaa monta erilaista vahtia riippuen etsimästäsi kohteesta, ja saat halutessasi tiedon myös sinua kiinnostaviin asuntoihin tulevista esittelyistä.

Kotivahti® -palvelun käyttö edellyttää vain kevyttä rekisteröitymistä eli toisin sanoen kerrot vahdille, mihin sähköpostiosoitteeseen toivot vahtiviestit lähetettävän. Muiden tietojen antamista rekisteröinti ei edellytä.

Oletko jo rekisteröitynyt?

Kirjaudu sisään tästä.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?