Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Haluatko löytää unelmiesi asunnon helposti? Etkö löydä mieleistäsi asuntoa kiinteistönvälittäjien tarjoamista asunnoista? Huoneistokeskuksen Ostotoimeksianto tekee asunnon ostamisesta helppoa ja nopeaa.

Etsimme juuri sinun toiveitasi vastaavan asunnon!

Kun teet ostotoimeksiannon, kerrot meille minkälaista asuntoa etsit. Halutessasi voit tarkentaa haun tiettyyn asuinalueeseen tai jopa yksittäiseen katuun tai taloyhtiöön, ja ilmoittaa hinnan, jonka olet valmis maksamaan toiveitasi vastaavasta asunnosta. Tämän jälkeen me huolehdimme asunnon etsimisestä sinun puolestasi.

Kun tarpeesi on kartoitettu, Huoneistokeskuksen kiinteistönvälittäjät ottavat suoraan yhteyttä potentiaalisten asuntojen omistajiin. Mikäli omistaja on kiinnostunut myymään asunnon, huolehdimme puolestasi neuvotteluista ja asuntokaupan yksityiskohdista.

Usein ostotoimeksiannon perusteella löydetyt asunnot ovat olleet korkeintaan ns. hiljaisessa myynnissä. Toisinaan asunnon omistaja ei ennen tarjousta edes harkinnut asunnon vaihtamista – et siis joudu tarjouskilpailuun muiden mahdollisten ostajien kanssa.

Ostotoimeksianto-palvelussa myyjän sijaan ostaja maksaa asunnon välityspalkkion. Palkkio sisältää arvonlisäveron. Lue lisää toimeksiannon tekemisestä ja käytännön prosessista täältä.

Kiinnostuitko ostotoimeksiannosta? Anna meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Etsimäsi asunto

Luitko jo nämä?