Props Oma Koti - laajin kodinvaihtajan etuohjelma

Props Oma Koti
Facebookjaa Twittertwiittaa

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laajimman kodinvaihtajan etuohjelman. Huoneistokeskuksen asiakkaana voit ottaa Props Oma Koti -etupalvelun helposti käyttöösi lataamalla Props-sovelluksen omasta sovelluskaupastasi (AppStore tai Google Play). Näin edut kulkevat aina helposti mukanasi älypuhelimessasi!

Etuohjelmasta löydät rahanarvoisia etuja muuttoon, remontointiin ja sisustamiseen sekä kotona viihtymiseen ja hyvinvointiin. Muuttaessa on paljon muistettavaa ja hankittavaa - mikset tekisi tarvittavia hankintoja edullisemmin? Props Oma koti -edut saat käyttöösi palvelukäynnin tai asuntokaupan jälkeen.

Näin saat edut käyttöösi:

  • Props Oma Koti -aktivointikoodi toimintaohjeineen lähetetään sinulle sähköpostilla palvelukäynnin (myyjät) tai asuntokaupan (ostajat) jälkeen.
  • Pääset hyödyntämään etuja Props Oma Koti -mobiilisovelluksella.

Props on suomalainen palvelu, joka rekisteröi ja palkitsee pistein kaikista ostoksista.
Tunnistamme asiakkaat varmalla ja turvallisella pankkilinkityksellä. Valitse haluamasi yksi tai useampi maksuväline (tili, pankki-/luottokortti), vahvista linkitys pankkitunnuksin ja voit aloittaa etujen käytön. Linkityksen voi poistaa milloin tahansa.

Lue lisää Propsista 

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?