Liity huipputiimiin ja tule rakentamaan tarinaa kanssamme!

Facebookjaa Twittertwiittaa

Tiedäthän tunteen? Sen, kun astut asuntonäytöllä sisään ja tiedät tulleesi kotiin? Tai kun odotat ostajalta iltaan mennessä luvattua tarjousta?

Tuo tunne on saanut meidät lähes 70 vuoden ajan auttamaan suomalaisia toteuttamaan asumisen unelmia. Tunnemme haaveet, tiedämme realiteetit ja olemme oppineet ratkaisemaan elämäntilanteiden tuomia käänteitä ja mahdollisuuksia.

Ei siis ihme, että olemme yksi alamme tunnetuimmista yrityksistä, mittapuu haastajillemme. Ei uusin ja kiehtovin, mutta sitäkin kokeneempi ja osaavampi. Aina valmiina täyttämään asiakkaidemme odotukset – ja ylittämään ne. Valmiina palvelemaan asiakkaitamme uusilla tavoilla, joustavammin ja paremmin. Maan suurimman kiinteistöalan konsernin resurssit varmistavat parhaan asiakaskokemuksen.

Nöyräksi vetää tosiasia, että meihin ollaan tyytyväisiä ja meitä suositellaan – niin välittäjänä kuin työpaikkana. Johtuuko se siitä, että meillä on alan todellisena edelläkävijänä parhaat prosessit ja aidosti tiiminä intohimoisesti työskentelevät myyjät?

Kun oranssi vilahtaa, jonkun unelmat ovat toteutumassa, jonkun elämä saa uuden käänteen. 

Huoneistokeskus on enemmän kuin kiinteistönvälitystä 

Tiesitkö, että Huoneistokeskus on osa Retta-konsernia ja teemme tiivistä yhteistyötä Retta Isännöinnin ja Retta Managementin kanssa? Me Rettalla keskitymme asiakkaidemme kokonaisvaltaiseen palveluun asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa, ja tämä näkyy erilaisina mahdollisuuksina laajentaa omaa rooliasi kiinteistönvälityksen ammattilaisena. Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta.  Meitä on jo iso joukko, mutta aina joukkoomme muutama hyvä välittäjä mahtuu!

Meillä on yhteinen arvopohja, johon sitoudumme työssämme

 • Onnistumme yhdessä
  Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.
   
 • Uudistamme rohkeasti
  Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin. 
   
 • Toimimme vastuullisesti
  Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen. 

Mitä tarjoamme

Koulutamme ja valmennamme henkilöstöämme jatkuvasti, ammattitaitomme on alan huippua. Huolehdimme, että sinulla on parhaat työkalut käytössäsi niin asiakkaiden kohtaamiseen kuin luottamuksen lunastamiseen. Meiltä saat työn tekemisen tueksi kattavat myynnin tukipalvelut, liidejä tuottavan ja henkilöbrändäystäsi hoitavan markkinoinnin sekä kiinteistönvälitysalaan erikoistuneen lakimiestiimimme.

Palkkarakenteemme on uudistunut. Tarjoamme kannustavan ja hyvistä suorituksista palkitsevan palkkamallin, jonka sisältöön voit valinnoillasi vaikuttaa. Meiltä löytyy turvallinen ansaintamalli niin uudelle alalle tulijalle kuin huippuviritetty palkitsemismalli alalla jo taitonsa näyttäneelle ja ansioituneelle kiinteistönvälittäjälle.

Tervetuloa menestymään kanssamme!
 

Tule menestymään kanssamme

 

 

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää.

Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Miika Muroma

Aluejohtaja
0500 258 258