Tervetuloa Huoneistokeskuksen välittävään joukkoon!

Facebookjaa Twittertwiittaa

Huoneistokeskuksen välittäjät ovat palvelleet suomalaisten asumisen toiveita vuodesta 1953. Laadukas asiakaspalvelu vuosikymmenestä toiseen ei olisi mahdollinen ilman verrattoman taitavia välittäjiämme.

Siksi koulutus on meille edelleen tärkein tapa tukea tekijöidemme ammatillista kasvua. Perehdytämme työntekijämme myyntityöhön, kiinteistölainsäädäntöön, vuorovaikutustaitoihin ja vakuuttavaan esiintymiseen. Tarjoamme puitteet LKV-pätevyyden hankkimiseen – laillistettuja välittäjiä onkin meistä lähes 80 %. Oppiminen on jatkuvaa: välittäjiemme tietotaitoa täydennetään ja päivitetään säännöllisesti.

Välittäminen on kenttä-, katu- ja konttorityötä. Siksi huolehdimme välittäjillemme auto-, puhelin- ja lounasedut. Myyntityön tueksi tarjoamme myös datatyökalut, joilla voi tarkastella vaikka tietyn naapuruston toteutuneita myyntihintoja. Taustatukea tarjoavat myös ammattitaitoinen lakitiimimme – sekä tietysti työkaverit. Yhteismyynti™-mallimme avulla kohteita voi myydä vaikka kimpassa muiden välittäjien kanssa.

Osa kiinteistönvälitystoimistoista nojaa välittäjien keskinäiseen kilpailuun ja yksinyrittämiseen. Me taas luotamme, että kun tiimihenki on kohdillaan, yksilötkin loistavat. Tervetuloa välittävään joukkoomme!

Välittäjämme kertovat Huoneistokeskuksesta

Pitkien urien mahdollistaja

Kiinteistönvälitys on ihmisten kohtaamista ja uusien asioiden oppimista, kertoo vuodesta 1995 Huoneistokeskuksella uraa tehnyt Anne Sunqdvist.

Verrattomat työsuhde-edut

Koulutuksen, työkalujen ja työsuhde-etujen tulee tukea ammatillista kasvua. Siksi kiinteistönvälittäjä Tony Ravelin valitsi Huoneistokeskuksen.

Kokemuksia Huoneistokeskuksesta

Yhteismyynnin avulla uudet välittäjät saavat heti onnistumisen mahdollisuuksia.

Tarja Hagman

Asiakkuusjohtaja, MBA, LKV

Haaveiletko urasta kiinteistönvälittäjänä? Kerromme mielellämme lisää.

Kerromme mielellämme lisää kiinteistönvälittäjän ammatista sekä Huoneistokeskuksesta työpaikkana. Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Olemme lomakkeen täyttäneisiin yhteydessä vuorokauden sisällä!

Miika Muroma

Aluejohtaja
pääkaupunkiseutu
0500 258 258

Marko Vierto

Aluejohtaja
muu Suomi
040 578 9003