Asuntosijoittajan opas

Asuntosijoittajan opas

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Asuntosijoittamisessa tuottoa sijoitetulle pääomalle saadaan kahdesta suunnasta: vuokratuloista sekä asunnon arvonnoususta. Tuoton suuruus riippuu tekijöistä, kuten sijoitusasunnon sijainnista, remonteista ja hoitovastikkeen suuruudesta. Asuntosijoittamisessa on myös riskejä liittyen mm. taloustilanteeseen ja asunnon kuntoon. Aloita asuntosijoittaminen tutustumalla asuntosijoittajan oppaaseen, johon olemme koonneet perustiedot asuntosijoittamisen aloittamiseen.

Oppaassa käsittelemme muun muassa asuntosijoittamisen tavoitteita, mitä tulisi huomioida asuntosijoittamisessa sekä ohjeita lainoittamisen, verojen ja vuokratuoton selvittämiseen.

Tutustu asuntosijoittajan oppaamme eri osioihin tästä:

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?