Asuntoon tulevat korjaukset

Facebookjaa Twittertwiittaa

Omavalintainen pintaremontti sijoituskohteeseen on hyvin eri asia kuin koko taloyhtiötä koskeva saneeraushanke tai esimerkiksi putkiremontti. Muista perehtyä kohteesi taloyhtiöön ja suoritettuihin korjauksiin sekä mahdollisiin tuleviin korjauksiin. Putkiremontti tai esimerkiksi julkisivusaneeraus eivät ole valinnaisia remontteja ja vaativat asuntosijoittajalta lisäsijoitusta kohteeseensa.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?