Asuntosijoittaja

Facebookjaa Twittertwiittaa

Kuka tahansa voi olla asuntosijoittaja, mutta jokainen asuntosijoittaja on erilainen. Asuntosijoittamisen aloittaminen ja tarve kumpuaa useasti hyvin erilaisista elämäntilanteista. Näin ollen asuntosijoittaminen eroaa suuresti sijoittajien välillä. Sijoittamisen kohteet eroavat, kuten myös sijoittamisen ajankohdat.

Milloin on paras aika asuntosijoittamiseen? Jokaisella sijoittajalla on oma paras ajankohtansa aloittaa sijoittaminen, oman elämäntilanteen mukaan. Jos harkitset asuntosijoittamista, perehdy asiaan, tee päätös ja ota ensimmäinen askel.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?