Vuokratuoton laskeminen

Facebookjaa Twittertwiittaa

Huolella valittu asunto on vakaa ja turvallinen sijoituskohde, mutta mikä tahansa asunto ei ole kannattava sijoitus. Siksi jo sijoitusasuntoa valittaessa on tärkeää tehdä laskelmat asunnon tuottavuudesta. Noin viiden prosentin vuosittaista vuokratuottoa voidaan pitää melko hyvänä sijoitustuottona.

Asunnon vuokratuottoon vaikuttavat monet tekijät, kuten tulevat remontit tai kuukaudet, jolloin asuntoa joutuu jostakin muusta syystä pitämään tyhjillään. Asunnon vuokratuottoasteen voi laskea seuraavalla kaavalla melko tarkasti:

(kuukausittainen vuokra – kuukausittainen hoitovastike) * 12
----------------------------------------------------------------------------------------------------------   x 100
asunnon velaton hinta + remonttikulut + varainsiirtoveron määrä euroissa

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?