Tarjouskori™

Tarjouskori

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

TarjouskoriTM on kauppatapa, jonka avulla voidaan varmistaa asunnolle paras mahdollinen myyntihinta.

TarjouskoriTM -kauppatavassa keräämme myynnin alettua ostotarjouksia kohteesta sopimuksen mukaan esimerkiksi 1-2 viikkoa, jonka jälkeen toimitamme kaikki saadut tarjoukset kerralla myyjälle.

Tarjouskorin avulla mahdollistamme sen, että kaikki kiinnostuneet asiakkaat ehtivät tutustua rauhassa asuntoon ja tehdä siitä halutessaan tarjouksen sen sijaan, että asunto myytäisiin esimerkiksi ensiesittelyssä. Näin saamme kohteesta markkinatilanteen mukaisen, parhaan toteutuvan hinnan ja kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus jättää tarjouksensa Tarjouskoriin.

TarjouskoriTM sopii asunnoille, joissa kysyntä ylittää tarjonnan.

  • Välittäjä ja myyjä sopivat asunnolle myyntihinnan
  • Ostajat tekevät tarjouksensa, jotka kerätään tarjouskoriin
  • Tarjouskorin sulkeutuessa kaikki tarjoukset kerätään yhteen
  • Välittäjä esittelee tarjoukset myyjälle ja myyjä tekee valintansa

Ota yhteyttä!

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?