Olet täällä

Unique®

 

UNIQUE® ON ARVOASUNTOJEN MYYNTIIN TARKOITETTU PALVELU JA NIIDEN TAVARAMERKKI. SILLÄ TARKOITETAAN ASUNNON JA ASUINALUEEN OMINAISUUKSIA, JOTKA TEKEVÄT KODISTASI ERILAISEN JA MUITA LÄHIALUEEN ASUNTOJA AINUTLAATUISEMMAN.

Välittämistämme asunnoista vain noin kolme prosenttia täyttää Unique® -vaatimukset. Keräämme jatkuvasti tietoja ja profiloimme arvoasunnoille vain parhaat ostajat.

Mistä Unique® -asunnon tunnistaa?

Unique® tarkoittaa ominaisuuksia, jotka tekevät asunnostasi erilaisen ja arvokkaan verrattuna tavalliseen asuntoon. Unique®-asunnon arkkitehtuuri tai sisustus poikkeavat tavanomaisesta. Asunto on rakennettu esimerkiksi entiseen makasiiniin, tai sillä on kulttuurihistoriallista arvoa. Myös sijainti on tyypillisesti erikoinen.

Asunnosta tekee erilaisen myös historia tai tarinat, jotka värittävät sen menneisyyttä. Talossa on saattanut asua kuuluisa kirjailija, tai sen katon on koristellut kuuluisa taiteilija.

Se, että asuntosi on erilainen kuin alueen muut tarjolla olevat kohteet tekee siitä arvoasunnon. Asuntosi hinnoittelu ei noudata tavanomaisia neliöhintaperiaatteita, koska se on ratkaisuiltaan poikkeuksellinen tai siitä saa remontoimalla ainutlaatuisen. Kutsuvierasnäyttöihisi saapuu aidosti arvoasunnoista kiinnostuneita asiakkaita.

Miten hyödyn Unique® -tavaramerkistä?

  • Erilaisuus ja ainutlaatuisuus tekevät asunnosta houkuttelevamman
  • Arvoasunnoilla on oma ostajakuntansa, jotka etsivät juuri näitä ainutlaatuisia helmiä
  • Unique® on ainutlaatuisuuden merkki – sen saa ainoastaan arvoasunto
  • Asunnon arvo säilyy, kun se on ansainnut Unique® -tavaramerkin

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Katso kaikki Unique® -kohteemme >