Unique®

Unique® - Arvoasunnon myynti

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Unique® on arvoasuntojen myyntiin tarkoitettu palvelu ja niiden tavaramerkki. Unique® -kohteilla tarkoitetaan asunnon tai asuinalueen ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erilaisen ja muita lähialueen asuntoja ainutlaatuisemman.

Välittämistämme asunnoista vain noin kolme prosenttia täyttää Unique® -vaatimukset. Keräämme jatkuvasti tietoja ja profiloimme arvoasunnoille vain parhaat ostajat.

Mistä Unique® -asunnon tunnistaa?

Unique® tarkoittaa ominaisuuksia, jotka tekevät asunnostasi erilaisen ja arvokkaan verrattuna tavalliseen asuntoon. Unique®-asunnon arkkitehtuuri tai sisustus poikkeavat tavanomaisesta. Asunto on rakennettu esimerkiksi entiseen makasiiniin, tai sillä on kulttuurihistoriallista arvoa. Myös sijainti on tyypillisesti erikoinen.

Asunnosta tekee erilaisen myös historia tai tarinat, jotka värittävät sen menneisyyttä. Talossa on saattanut asua kuuluisa kirjailija, tai sen katon on koristellut kuuluisa taiteilija.

Se, että asuntosi on erilainen kuin alueen muut tarjolla olevat kohteet tekee siitä arvoasunnon. Asuntosi hinnoittelu ei noudata tavanomaisia neliöhintaperiaatteita, koska se on ratkaisuiltaan poikkeuksellinen tai siitä saa remontoimalla ainutlaatuisen. Kutsuvierasnäyttöihisi saapuu aidosti arvoasunnoista kiinnostuneita asiakkaita.

Miten hyödyn Unique® -tavaramerkistä?

  • Erilaisuus ja ainutlaatuisuus tekevät asunnosta houkuttelevamman
  • Arvoasunnoilla on oma ostajakuntansa, jotka etsivät juuri näitä ainutlaatuisia helmiä
  • Unique® on ainutlaatuisuuden merkki – sen saa ainoastaan arvoasunto
  • Asunnon arvo säilyy, kun se on ansainnut Unique® -tavaramerkin

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?