Merellinen helmi Espoon Soukassa

Soukan rantatie 25
-
Soukka - Espoo
paritalo 2000
-
231 m² - 4 HUONETTA
-
865 000 €

Nauti merellisestä asumisesta Espoon rantaraitin tuntumassa, arvostetussa, vuonna 2000 valmistuneessa taloyhtiössä. Neljän huoneen, keittiön ja saunan paritalohuoneistossa on kaksi takkaa ja tilaa kaikkiaan 153 m²:tä kolmessa kerroksessa. Mukavasti viihtyisää ulkotilaa: kaunis oma piha-alue, lasitettu parveke etelään ja lasitettu terassi lattialämmityksellä varustettuna. Espoon idyllinen rantaraitti alkaa lähes kotiovelta – ja uimaan, veneilemään ja suppailemaan on lyhyt matka. Keittiössä tasokkaat Mielen kodinkoneet ja hyvin säilytys- ja laskutilaa. Asuntoon kuuluu autokatospaikka ja toinen autopaikka sekä sähköpistoke. Tervetuloa tutustumaan monien mahdollisuuksien paritaloon, joka sopii tilaa ja luonnonläheisyyttä arvostavalle sekä suuremmallekin perheelle.

”Upea merellinen ympäristö, aivan rannan tuntumassa.”

Upea, merellinen ympäristö kutsuu viihtymään. Kaksi takkaa sisätiloissa luovat tunnelmaa.

Kaunis ja vehreä piha-alue täyttää toiveet – ja lasitetulla terassilla tai parvekkeella voi istuskella pitkälle syksyyn.

Koe merellistä asumista kolmessa kerroksessa.

Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa ja keittiö sekä olohuone sisääntulokerroksessa. Alimmasta kerroksesta löytyy runsaasti säilytystilaa, toinen takka ja olohuone sekä sauna- ja kylpytilat. 

Espoon rantaraitti alkaa lähes kotiovelta. Nauti idyllisestä tunnelmasta kaikkina vuodenaikoina.

Kysy lisää kohteesta

Ulla Ruokomäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Ota yhteyttä