Suloinen mökki ja oma saari Loviisassa

Lillglosholmintie 105
-
Loviisa - Loviisa
mökki tai huvila 1970
-
40 m²
-
249 000 €

Harvinaisen upea kesäpaikka Loviisassa odottaa uusia asukkaita. Suloinen mökki on kooltaan 40 m²  ja se tunnetaan nimellä Simpukka. Nimi kuvastaakin hyvin tätä viehättävää ja luonnonläheistä paikkaa, jossa riittää rantaa kaikkiin ilmansuuntiin. Romanttiselta pitkospuu-tyyliseltä -laiturilta avautuvat upeat näkymät merelle. Vesi on kirkasta, kutsuen uimaan ja kalastamaan. Kompakti mökki on rakennettu 70-luvulla. Toimiva kokonaisuus sopii kesäiseen ajanviettoon. Mökissä on takka, alkovi, puusauna ja liiteristä löytyy vierashuone. Tontti 5200 m² koostuu kahdesta palstasta ja rakennusoikeutta on 200 m². Tontille saa rakentaa enintään 100 m²:n loma-asunnon ja 40 m² lisärakennuksen sekä yhden 25 m² saunarakennuksen. Toinen palsta on vieressä oleva oma saari! Omaa rantaviivaa on kaikkiaan jopa 300 m. Ihastu Loviisan merellisiin maisemiin ja nauti tulevista kesistä luonnonhelmassa!

”Loviisan Simpukka on upea kesäpaikka – ja matka mökille on lyhyt myös pääkaupunkiseudulta.”

Pikkuisen mökin kompaktit tilat kutsuvat viihtymään. Rakennusoikeus mahdollistaa mökkiunelmien laajentamisen.

Simpukka-nimi kuvastaa Loviisan merellisissä maisemissa sijaitsevan mökin luonnetta.

Kirkas vesi houkuttelee uimaan ja kalastamaan. Tontti koostuu kahdesta osasta, joista toinen on vieressä oleva oma saari.

Takkatuli lämmittää ja luo tunnelmaa. Liiteristä löytyy myös vierashuone.

Merellinen Loviisa on suosittu kesäasukkaiden keskuudessa. Hyvä sijainti, upea luonto, kauniit puutalot ja kaksikielisyys ovat Loviisan valtteja.

Omaa rantaviivaa on 300 metriä ja merimaisema näyttäytyy avoimena kaikista suunnista.

Kysy lisää kohteesta

Annu Kristiina Dobre

Myyntijohtaja, LKV

Ota yhteyttä