Veistoksellinen unelmakoti Kuopiossa

Raviradantie 13
-
Keskusta - Kuopio
omakotitalo 1963
-
245 m² - 6 HUONETTA
-
750 000 €

Haluaisitko asua Kuopion keskustassa, uniikissa, arkkitehti Toivo Korhosen suunnittelemassa veistoksellisessa talossa? Tämä upea, oman aikakautensa ajaton taidonnäyte etsii nyt uusia asukkaita. Valkoisessa, vuonna 1963 valmistuneessa kivitalossa on 6 h + k + ruokailutila + takkahuone + työhuone + sauna sekä runsaasti uniikkeja yksityiskohtia. Talo on ollut saman perheen omistuksessa alusta asti ja sitä on remontoitu pieteetillä ja arkkitehtuuria kunnioittaen. Laadukkaat materiaalit, kuten aito Carraran-marmori, musta tammiparketti ja teak-portaat mustalla metallilla tehostettuna tuovat tyylikkäästi esiin Alvar Aalloltakin vaikutteita saaneen Toivo Korhosen tyylisuuntausta. Talossa on kaksi takkaa ja piha, jossa voi viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Sijainti on loistava: kävelymatka torille ja Valkeisenlammen kauniille puistoalueelle.

”Arkkitehti Toivo Korhosen taidonnäyte lumoaa ajattomalla tyylillään.”

Arkkitehti Toivo Korhonen oli tunnettu valkoisesta tyylistään.

Korhonen sai vaikutteita suunnittelutyöhönsä työskennellessään Alvar Aallon arkkitehtitoimistossa. Ajattoman upea kivitalo on rakennettu aikakautensa parhailla materiaaleilla ja sitä on remontoitu tyylillä ja taidolla. Näyttävät arkkitehdin suunnittelemat portaat kiinnittävät katseen. Teak ja musta metalli ovat voittamaton yhdistelmä!

Suurista ikkunoista tulvii runsaasti valoa. Aito Carraran-marmori ja musta tammiparketti ovat tyylikäs yhdistelmä. Upeat takat kruunaavat kokonaisuuden.

Keittiön teak-puiset kaapistot henkivät tyylikkäästi talon arkkitehtuurille ominaista aikakautta.

Kodinkoneet on uusittu 2015-2019. Lattialämmitys pitää huoneet miellyttävän ja tasaisen lämpöisenä.

Talon saunaosastolla on uima-allas, jonka saa helposti uudelleen käyttöön.

Talosta löytyy lisäksi autotalli. Hyvin rakennetussa talossa on edulliset ylläpitokustannukset. Sijainti aivan keskustan palveluiden äärellä, kävelymatkan päässä torilta – mutta rauhallisella paikalla.

Takapiha on rajattu omaksi rauhalliseksi tilaksi muurilla ja parvekkeelta on upea näkymä kauniille, Valkeisenlammen puistoalueelle.

Kysy lisää kohteesta

Marjo Hakala

Myyntineuvottelija

Ota yhteyttä