Laadukas kivitalo upeassa miljöössä

Leppäsenkulma 9
-
Kurikka - Pirkkala
omakotitalo 2009
-
197 m² - 6 HUONETTA
-
790 000 €

Tervetuloa Pirkkalaan arvostetulle ja rauhalliselle Kurikan alueelle.
 

Täällä Leppäsenkulman päättyvän tien päässä, puistoon rajoittuen, erottuu edukseen arkkitehti Olli Jokisen suunnittelema laadukas vuonna 2009 valmistunut Siporex-kivitalo, upean pihamiljöön keskellä.
 

Suuri 1530 m² tontti kätkee suojiinsa uima-altaan, jonka vierestä löytyy tunnelmallinen pihasauna puukiukaineen. Täysin toisenlaiseen tunnelmaan pääset siirtymään etupihan torpassa, joka on rakennettu 1926 - loistava paikka kesävieraille. Tontilta löytyy myös autotalli ja -katos sekä pihavaja. Talon suuri ja suojaisa terassi kutsuu yhteen perheen ja ystävät. Upeiden valkoisten pylväiden välissä oleva takorautainen kaide on käsityönä tehty Italiassa, ja tämä sama upea kaide löytyy myös portaikosta ja yläkerran makuuhuoneiden ranskalaisista parvekkeista.
 

Kodin sydän, keittiö on suunniteltu laadukkailla ratkaisuilla ja täyttää vaativimmankin kokin tarpeet. A la Carten musta keittiö, jonka tasoissa laadukasta valkoista kvartsia, yhdistyy upeasti välitilan marmoriin. Laadukkaat kodinkoneet tarjoavat mutkatonta ruoanlaittoa. Heti keittiön vieressä on ruokailutila, johon saa katettua pöydän koko perheelle.
 

Ruokailutilan vierestä pariovet johdattavat takapihan terassille, jonne kesäaikaan on mukava siirtää ruokailu suuren ja suojaisan terassin varjoon. Ruokailutilan ja olohuoneen erottaa toisistaan näyttävä läpitakka, jonka tulen loistetta voi ihailla sekä olohuoneesta että keittiön puolelta. Olohuoneen päästä löytyy tilava huone jota voi käyttää vaikka media- tai makuuhuoneena. Olohuoneen ja keittiön ikkunat suuntautuvat suojaisalle takapihalle. Olohuoneen yhdellä reunalla on hyvänkokoinen huone, joka toimii tällä hetkellä työ- / kirjastohuoneena. Keittiön toisesta päästä on käynti tilavaan kodinhoitohuoneeseen, jossa pyykkihuolto on sujuvaa ja kaikelle on paikkansa. Täältä löytyy myös wc. Kodinhoitohuoneesta on oma käynti takapihan terassille. Kodinhoitohuoneesta pääsee kodin tunnelmalliseen kylpyhuoneeseen ja saunaan. Tunnelmallisen sauna muotolauteilla on valmistettu Kanadantuijasta ja Iki-kiuas takaa miellyttävät löylyt. Kylpyhuoneesta löytyy kaksi Grohen sadevesisuihkua.
 

Yläkertaan johdattaa upea portaikko, jonka kaiteissa näkyy myös taidokas käsityö. Yläkerrasta löytyy korkeaa ja valoisaa tilaa. Makuuhuoneita täällä on kolme, joista näyttävän päämakuuhuoneen yhteydessä on kylpyhuone, josta löytyy myös poreamme. Aulan toisella reunalla on kaksi pienempää makuuhuonetta, joista toisessa on parvi. Aula on tilava ja valoisa ja sen reunalta löytyy suuri vaatehuone ja erillinen wc.
 

Tätä kotia yhdistää kautta linjan yhtenäinen tyylikkyys ja laatu, josta ei ole tingitty missään.
 

Tervetuloa ihastumaan tähän upeaan ja uniikkiin kokonaisuuteen!

”Upea kivitalo Pirkkalassa toteuttaa monia asumisen unelmia.”

Pirkkalassa, rauhallisella ja arvostetulla alueella sijaitseva kivitalo on todellinen keidas pihasaunoineen ja uima-altaineen.

Parman A la Carte -keittiö on kutsuva kodin sydän.

Laadukkaassa kivitalossa on panostettu parhaisiin materiaaleihin ja uniikkeihin yksityiskohtiin. Monet kodin yksityiskohdista on tehty käsityönä.

Kivitalon kartanomainen tunnelma ja tyylikäs sisustus tekevät vaikutuksen.

Kauttaaltaan laadukkain materiaalein rakennettu ja hyvin huollettu kivitalo ihastuttaa asukkaitaan vuodesta toiseen. Hyvillä materiaaleilla rakennettu talo kestää aikaa.

Hirsitorpassa pääsee aivan erilaiseen tunnelmaan – ja ”mökkimatka” on todella lyhyt.

Kysy lisää kohteesta

Ota yhteyttä