Upea päätyhuoneisto Tapiolan sydämessä

Iltaruskontie 4
-
Tapiola - Espoo
rivitalo 1960
-
124 m² - 4 HUONETTA
-
660 000 €

Asu Tapiolassa vehreän luonnon ja puistomaisemien keskellä – hyvien välimatkojen ja palvelujen läheisyydessä. Päättyvän kadun varrella sijaitsevan, arkkitehtonisesti upean ja valoisan talon ovat suunnitelleet Heikki ja Kaija Siren. Talon julkisivu on suojeltu. Suunnittelijoille tyypilliset mustakehyksiset suuret ikkunat avautuvat taideteoksen lailla länteen ja puiston suuntaan. Laadukkaat ja tyylilajille uskolliset materiaalit yhdessä hyvän pohjaratkaisun kanssa tekevät 124 neliöisestä päätyhuoneistosta toimivan. Alakerrassa on tilava, omalla sisäänkäynnillä varustettu makuuhuone, avara olohuone-ruokailuhuone ja tasokas keittiö. Takorautaisten kierreportaiden päästä löytyy tilava aula ja kaksi makuuhuonetta. Molemmissa kerroksissa on omat kylpyhuoneet. Säilytystiloina toimivat lämmin varasto ja ulkovarasto. Loistavat liikenneyhteydet: bussit noin 300 metrin päässä, kaksi metroasemaa 700 metrin päässä. Myös Tapiolan palvelut ja Urheilupuisto sijaitsevat lähellä. Tässä on asunto, joka pitää itse nähdä ja kokea!

”Koe valoisa ja arkkitehtonisesti upea kokonaisuus.”

Kaunis kokonaisuus on julkisivun osalta suojeltu.

Hyväkuntoisessa asunnossa on runsaasti valoa, tilaa ja makuuhuoneita. Vehreä puistomaisuus kuuluu Tapiolaan. Heikki ja Kaija Sirenin suunnittelemassa talossa valo ja luonto tulvivat sisään. Länteen suuntautuvalla pihalla on suurehko terassi. Laadukkaat ja aikakaudelle ominaiset materiaalit yhdessä onnistuneen pohjaratkaisun kanssa tekevät huoneistosta toimivan.

Päätyhuoneistossa on laaja, puistoon rajoittuva piha rauhallisessa miljöössä. Liikkujalle sopiva Tapiolan urheilupuisto sijaitsee myös lähellä.

Tapiolan monipuolinen palvelutarjonta ostosmahdollisuuksineen, teattereineen ja kulttuurikeskuksineen on vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Myös Jousenkaaren uusi koulu on suunnitteilla alueelle.

Kysy lisää kohteesta

Timo Laitinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Ota yhteyttä