Unelmakartano luonnonrauhassa

Tawastinkuja 12
-
Mäskälä - Hämeenlinna
omakotitalo 2009
-
266 m² - 6 HUONETTA
-
938 000 €

Etsitkö tilavaa kartanotyylistä kotia luonnon läheisyydestä? Villa Tawast mykistää upealla arkkitehtuurillaan ja luonnonläheisellä sijainnillaan. Uniikki, vuonna 2009 valmistunut, uima-altaalla varustettu kiinteistö sijaitsee maaseutumaisessa miljöössä Katumajärven läheisyydessä noin 6 km Hämeenlinnan keskustasta ja kauppakeskus Goodmanista. Harkkorakenteisessa, tiiliverhotussa talossa on maalämpö, useita makuuhuoneita, korkeaa tilaa, uima-allasosasto, neljä wc:tä sekä katettuja terasseja avotakkoineen. Yli 1,3 ha:n omalla tontilla voit nauttia kesäilloista tekolammen rannalla tai omalla harjoittelugreenillä. Myös Tawast Golf ja Vanajanlinna ovat lähellä.

”Ylellisen tilava kartanokoti on ainutlaatuinen mahdollisuus.”

Unelmakartano odottaa uusia asukkaita.

Ihastu luonnonläheiseen Hämeenlinnaan ja nauti maaseutumaisesta miljööstä aivan kaupungin palvelujen tuntumassa. Hämeenlinnan sijainti on loistava. Autolla ajat Helsinkiin tunnissa ja Tampereelle 45 minuutissa.

Rauhoittava maaseutumainen maisema kutsuu nauttimaan luonnosta.

Katumajärvi on idyllinen keidas aivan kiinteistön lähellä. Upeat veneilymahdollisuudet ja vesistöyhteys mm. Tampereelle mahdollistavat järvielämän aivan keskustan tuntumassa. 

Upea tiiliverhous tekee kartanotyylisestä kiinteistöstä arvokkaan.

Kysy lisää kohteesta

Harri Heinonen

Myyntipäällikkö, LKV

Ota yhteyttä