Uusi koti näköalapaikalla

Meriusva 1
-
Kivenlahti - Espoo
kerrostalo 2007
-
81,50 m² - 3 HUONETTA
-
415 000 €

Merellinen näköalapaikka Espoon Kivenlahdessa tarjoaa täydellistä asumisnautintoa upeissa maisemissa. As. Oy Espoon Reimantornin kerrostalohuoneisto, vuonna 2007 valmistuneen 17-kerroksisen talon 14. kerroksessa luo puitteet ainutlaatuiseen asumiseen. Huoneistossa on olohuone, keittiö/ruokailutila, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, sauna, erillinen wc ja lasitettu parveke – yhteensä 81,5 m². Lisäksi yhtiöstä on mahdollista ostaa autohallipaikka. Parvekkeelta voi seurata vene- ja laivaliikennettä, vuodenkiertoa, auringonlaskua, säiden vaihtelua, valon leikkiä ja urbaania kaupunkinäkymää. Kaikki palvelut löytyvät aivan läheltä: Kauppakeskus Lippulaiva, uimaranta, koulut, päiväkoti sekä monipuoliset ulkoilureitit. Tule ihastumaan tyylikkääseen kotiin ja sen merellisiin maisemiin.

”Merellinen näköalapaikka – täydellistä asumisnautintoa.”

Kattavat palvelut lähellä

Länsimetron Kivenlahden aseman arvioitu valmistuminen v. 2023, Kauppakeskus Lippulaiva, Marin-pienvenesatama, uimaranta, koulut, päiväkoti ja merelliset ulkoilureitit ovat pienen kävelymatkan päässä.

Tyylikäs huoneisto on rakennettu tasokkain materiaalein.

Parkettilattiat, marmoritasot ja tumma vuolukivi luovat ylelliset puitteet asumiselle. Marmorinen manttelitakka toimii kätevästi sähköllä luoden kodikasta tunnelmaa.

Erinomaisesti varustellussa keittiössä on graniittitasot, induktioliesi, viinikaappi, rosteriset kylmälaitteet ja sopivasti työskentely- ja säilytystilaa.

Ylellisestä huoneistosta avautuvat upeat maisemat merelle.

Huikaisevan upeat ja esteettömät näkymät merelle olohuoneesta, keittiöstä ja lasitetulta parvekkeelta. Makuuhuoneista rauhallinen näkymä urbaanille asuntoalueelle.

Kivenlahti on tunnettu merellisestä sijainnistaan.

Kysy lisää kohteesta

Matti Kupari

Myyntipäällikkö, LKV, kaupanvahvistaja

Ota yhteyttä