Satumaisen upea huoneisto jugendtalossa

Aurakatu 20
-
keskusta länsi - Turku
kerrostalo 1908
-
168 m² - 5 HUONETTA
-
495 000 €

Oman aikakautensa arvokas taidonnäyte, vuonna 1909 rakennettu Frithiof Strandellin suunnittelema jugendtalo, As. Oy Turun Aurakatu 20 tarjoaa arvokasta ja rauhallista asumista taidemuseomäen kulttuuriympäristössä. Kiinteistö on yksi merkittävimmistä Strandellin suunnittelemista taloista: julkisivun kulmatornit, erkkeri-ikkunat sekä koristeelliset yksityiskohdat hivelevät silmää. 168 m² upea jugendkoti odottaa nyt uusia asukkaita. Huoneistossa on paljon hienoja yksityiskohtia: mm. leveät ikkunalaudat, 5 toimivaa Kupittaan saven kakluunia, suurelta osin alkuperäiset lautalattiat ja väliovet sekä korkeat huoneet. Valoa tulvii läpi huoneiston kahdesta ilmansuunnasta. Pohjaratkaisu on todella toimiva ja avara, mutta pinnat vaativat entisöimistä. Tule ihastumaan jugendtalon ainutlaatuiseen tunnelmaan idyllisessä kulttuuriympäristössä!

 

”Asu kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa jugendtalossa.”

Kiinteistö on yksi merkittävimmistä Strandellin suunnittelemista taloista.

 Julkisivun kulmatornit, erkkeri-ikkunat ja koristeelliset yksityiskohdat miellyttävät silmää.

Huoneistossa on hienoja yksityiskohtia: korkeat huoneet, lautalattiat, leveät ikkunalaudat ja viisi toimivaa Kupittaan saven kakluunia.

Jugendtalo on oman aikakautensa arvokas taidonnäyte. Valo tulvii sisään läpi huoneiston, kahdesta ilmansuunnasta.

Toimiva ja avara pohjaratkaisu mahdollistaa monenlaiset asumisen haaveet.

Vuonna 1909 rakennettu Frithiof Strandellin suunnittelema jugendtalo sijaitsee Turun taidemuseomäen kulttuuriympäristössä.

Kysy lisää kohteesta

Carita Wihanto

Myyntipäällikkö, LKV

Ota yhteyttä