Uravaihtoehdot

Huoneistokeskus on ollut jo vuodesta 1953 lähtien kiinteistönvälitysalan korkeakoulu. Akatemiamme kouluttaa pitkäjänteisesti aloittelevia myyntineuvottelijoita, ja jo urallaan edenneitä kiinteistönvälittäjiä alan parhaiksi asuntokaupan asiantuntijoiksi.

Myyntineuvottelija

Myyntineuvottelija suorittaa perehdyttämisjakson aikana sekä myynti- että lakikurssit. Mahdollisuus suorittaa Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT). Oltuaan alalla 1-1,5 vuotta voi myyntineuvottelija hakeutua LKV- valmennukseen, joka tähtää LKV- kokeen suorittamiseen. LKV-kokeen hyväksytysti suorittaminen mahdollistaa Kiinteistönvälittäjä-nimikkeen käyttämisen.

Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistönvälittäjä on suorittanut LKV:n eli Keskuskauppakamarin laillistetun kiinteistönvälittäjän kokeen hyväksytysti. Osa kiinteistönvälittäjistä suorittaa myös 1,5 vuotta kestävän YKV eli ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Mahdollisuus edetä seniorivälittäjäksi/myyntipäälliköksi.

Lue lisää välittäjän työstä täältä!

Seniorivälittäjä / Myyntipäällikkö

On työskennellyt myyntineuvottelijan tai kiinteistönvälittäjän tehtävissä Huoneistokeskuksen palveluksessa. Toimii mentorina ja tiiminvetäjänä.

Myyntisihteeri / Myyntiassistentti

Toimenhaltijalta edellytetään mm. tietojärjestelmien käytön hallitsemisen lisäksi kykyä oma-aloitteiseen ja tarkkaan työskentelyyn, sekä kiinnostusta ja ymmärrystä oman työn jatkuvaan kehittämiseen. Työssä korostuvat päivittäinen, nopeatempoinen asiakaspalvelu ja hyvä paineensietokyky. Toiminta edellyttää joustavaa yhteistyötä myyntijohtajien, myyntineuvottelijoiden ja muun organisaation kanssa.

Myyntijohtaja

Myyntijohtajalta edellytetään vahvaa johtamiskokemusta ja hyvää organisointikykyä, sillä luotsattavana on alan tehokkain myyntiorganisaatio Yhteismyynti™-toimintatapoineen. Myyntijohtaja vastaa oman toimistonsa liikevaihdosta, asiakaspalvelusta ja yhteistyöstä alueensa sidosryhmäkumppaneiden kanssa.
Toiminta edellyttää asuntomarkkinoiden tuntemusta ja talouden realiteettien ymmärrystä sekä näiden soveltamista omaan toimintaan.

Katso avoimet työpaikat tästä tai lähetä avoin hakemus.