Uravaihtoehdot

Facebookjaa Twittertwiittaa

Huoneistokeskus on ollut jo vuodesta 1953 lähtien kiinteistönvälitysalan korkeakoulu. Akatemiamme kouluttaa pitkäjänteisesti aloittelevia asuntomyyjiä, ja jo urallaan edenneitä kiinteistönvälittäjiä alan parhaiksi asuntokaupan asiantuntijoiksi.

Asuntomyyjä

Asuntomyyjä suorittaa perehdyttämisjakson aikana sekä myynti- että lakikurssit. Mahdollisuus suorittaa Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiLAT). Oltuaan alalla 1-1,5 vuotta voi asuntomyyjä hakeutua LKV- valmennukseen, joka tähtää LKV- kokeen suorittamiseen. LKV-kokeen hyväksytysti suorittaminen mahdollistaa Kiinteistönvälittäjä-nimikkeen käyttämisen.

Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistönvälittäjä on suorittanut LKV:n eli Keskuskauppakamarin laillistetun kiinteistönvälittäjän kokeen hyväksytysti. Osa kiinteistönvälittäjistä suorittaa myös 1,5 vuotta kestävän YKV eli ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Mahdollisuus edetä seniorivälittäjäksi/myyntipäälliköksi.

Lue lisää välittäjän työstä täältä!

Seniorivälittäjä / Myyntipäällikkö

On työskennellyt asuntomyyjän tai kiinteistönvälittäjän tehtävissä Huoneistokeskuksen palveluksessa. Toimii mentorina ja tiiminvetäjänä.

Myyntiassistentti

Toimenhaltijalta edellytetään mm. tietojärjestelmien käytön hallitsemisen lisäksi kykyä oma-aloitteiseen ja tarkkaan työskentelyyn, sekä kiinnostusta ja ymmärrystä oman työn jatkuvaan kehittämiseen. Työssä korostuvat päivittäinen, nopeatempoinen asiakaspalvelu ja hyvä paineensietokyky. Toiminta edellyttää joustavaa yhteistyötä myyntijohtajien, asuntomyyjien ja muun organisaation kanssa.

Myyntijohtaja

Myyntijohtajalta edellytetään vahvaa johtamiskokemusta ja hyvää organisointikykyä, sillä luotsattavana on alan tehokkain myyntiorganisaatio Yhteismyynti™-toimintatapoineen. Myyntijohtaja vastaa oman toimistonsa liikevaihdosta, asiakaspalvelusta ja yhteistyöstä alueensa sidosryhmäkumppaneiden kanssa.
Toiminta edellyttää asuntomarkkinoiden tuntemusta ja talouden realiteettien ymmärrystä sekä näiden soveltamista omaan toimintaan.

Katso avoimet työpaikat tästä tai lähetä avoin hakemus.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?