Suurasiakkaat ja uudistuotanto

Suurasiakkaat ja rakennuttajat | Huoneistokeskus

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Huoneistokeskus on alansa paras uudistuotantokohteiden myynnin asiantuntija. Teemme yhteistyötä useiden eri rakennusyhtiöiden ja rakennuttajien kanssa ympäri Suomea. Osaamiseemme luotetaan ja uudistuotannon myynnin asiantuntijamme ovatkin usein mukana asuntohankkeissa jo hyvissä ajoin hankkeen aloituksessa ennen kuin varsinaista rakentamista on aloitettu.

Myymme vuosittain satoja uudistuotantokohteita ja -asuntoja. Tunnemme uudistuotantokohteiden lainsäädännön sekä vaatimukset ja sanat RS-kohde tai uudistaloklausuuli eivät ole vain ulkoa opittuja termejä, vaan tiedämme mitä ne tarkoittavat ja mitä ne vaativat asuntokaupan näkökulmasta.

Jokainen uudistuotantokohteita myyvä välittäjämme suorittaa oman uudistuotantokoulutuksemme. Lisäksi meillä on oma ainoastaan uudistuotantokohteisiin keskittynyt suurasiakastiimi, jonka asiantuntijuus on huippuluokkaa. Työhömme kuuluvat myös asiakkaillemme  tehtävät hankeanalyysit suunnittelussa olevista uudiskohteista.

Asiakkaitamme ovat myös asuntorahastot, säätiöt ja muut suurasiakkaat. Suurasiakas-tiimimme hoitaa myös seuraavia tehtäviä rakennustontin myynti, kokonaisen kerrostalon myynti (uudet ja vanhat), rakennusoikeuden myynti ja mm. asuntosalkkujen realisointi.

Kuten kaikessa toiminnassamme, myös uudistuotantomyynnissä käytämme hyväksemme alan ehdotonta valttiamme: Yhteismyynti™-toimintatapaamme. Tällöin asiakkaallamme on käytössä kaikkien Huoneistokeskuksen välittäjien ostajakontaktit ja myyntivoima. Tieto myytävistä kohteista kulkee ja yhteistyö toimii aidosti.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää:

Tarja Hagman, Asiakkuusjohtaja, MBA, LKV

Suurasiakkaat ja rakentajayhteistyö

Puh: 0500 456 202
Sähköposti: tarja.hagman (at) huoneistokeskus.fi

 

 

Merja Kristo, Asiakkuuspäällikkö, LKV

Suurasiakkaat ja rakentajayhteistyö

Puh: 040 745 6194
Sähköposti: merja.kristo (at) huoneistokeskus.fi

 

 

 

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?