Uudistuotanto

Huoneistokeskus on alansa paras uudistuotantokohteiden myynnin asiantuntija. Teemme yhteistyötä useiden eri rakennusyhtiöiden ja rakennuttajien kanssa ympäri Suomea. Osaamiseemme luotetaan ja uudistuotannon myynnin asiantuntijamme ovatkin usein mukana asuntohankkeissa jo hyvissä ajoin hankkeen aloituksessa ennen kuin varsinaista rakentamista on aloitettu.

Myymme vuosittain satoja uudistuotantokohteita ja -asuntoja. Tunnemme uudistuotantokohteiden lainsäädännön sekä vaatimukset ja sanat RS-kohde tai uudistaloklausuuli eivät ole vain ulkoa opittuja termejä, vaan tiedämme mitä ne tarkoittavat ja mitä ne vaativat asuntokaupan näkökulmasta.

Jokainen uudistuotantokohteita myyvä välittäjämme suorittaa oman uudistuotantokoulutuksemme. Lisäksi meillä on oma ainoastaan uudistuotantokohteisiin keskittynyt tiimimme, jonka asiantuntijuus on huippuluokkaa. 
Kuten kaikessa toiminnassamme, myös uudistuotantomyynnissä käytämme hyväksemme alan ehdotonta valttiamme: Yhteismyynti™-toimintatapaamme. Tällöin asiakkaallamme on käytössä kaikkien Huoneistokeskuksen välittäjien ostajakontaktit ja myyntivoima. Tieto myytävistä kohteista kulkee ja yhteistyö toimii aidosti.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää:

Tarja Hagman, Asiakkuusjohtaja, MBA, LKV

Suurasiakkaat ja rakentajayhteistyö

Puh: 0207 80 3404
GSM: 0500 456 202
Sähköposti: tarja.hagman (at) huoneistokeskus.fi

 

 

 

 

Merja Wälkkilä, Asiakkuuspäällikkö, LKV

Suurasiakkaat ja rakentajayhteistyö

Puh: 0207 80 2078
GSM: 040 745 6194
Sähköposti: merja.walkkila (at) huoneistokeskus.fi


Uudistuotanto paikkakunnittain

Espoo    Helsinki    Hämeenlinna    Joensuu     Kouvola     Kuopio     Oulu     Pori     Tampere     Turku     Vaasa     Vantaa

Tutustu myös muiden paikkakuntien uudistuotantoon täältä!