Malinen Kaisa-Sofia

Malinen Kaisa-Sofia

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaitoni
Suomi, Englanti
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Sydäntä ja sisukkuutta. Asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, intohimona kiinteistöala, ihmiset ja asuntokauppojen taianomaiset hetket. En koskaan lähde soitellen sotaan, minulle on kunnia-asia valmistautua työhöni huolella, jotta voin keskittyä olennaiseen: asiakkaiden kuuntelemiseen ja ratkaisujen löytämiseen.

Taustani on tapahtumatuottajana mm. yritystapahtumien hektisessä maailmassa. 2016 päätin toteuttaa unelmani ja siirtyä kiinteistönvälitysalalle, jota kohtaan tunnen luontaista intohimoa. Opiskelin LKV-tutkinnon ennen kiinteistönvälittäjäksi Huoneistokeskukselle siirtymistä. Vahvuuksiani ovat asioiden tehokas hoitaminen, vahva myynnillinen osaaminen, asiakkaiden kuunteleminen ja neuvottelutaidot. 

Leikki-ikäisen äitinä ymmärrän luontevasti myös lapsiperheiden tarpeet asuntokaupoilla. Minulle elämä on jatkuvaa tiedonjanoa ja uuden oppimista. Olen loputtoman kiinnostunut asumisen uusista trendeistä, kuten älykotijärjestelmistä ja uusiutuvien energialähteiden käytöstä asumisratkaisuissa.  Ekologisuus ja eettisyys ovat minulle tärkeitä arvoja.

Työssäni olen iloinen ja helposti lähestyttävä, ehdottoman rehellinen sekä perusteellinen. Hoidan jokaisen asuntokaupan alusta loppuun kuin omani. Tiedän, että intohimoni työhöni tuottaa tuloksia ja jokaiselle asunnolle löytyy oikea ostaja. 
I am happy to serve you also in English.

#sydäntäjasisukkuutta
#välitöntävälittämistä


Sydäntä ja sisukkuutta. Asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, intohimona kiinteistöala, ihmiset ja asuntokauppojen taianomaiset hetket. En koskaan lähde soitellen sotaan, minulle on kunnia-asi
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä