Hynninen Satu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Kotien; huoneistojen, kiinteistöjen ja uudistuotannon välitys on käynyt vuosien varrella tutuksi pääkaupunkiseudun alueella. Näihin vuosiin on mahtunut mahtavia kokemuksia. 
Olen toiminut asuntokauppojen parissa vuodesta 1989 lähtien. 

Palvelualttius, sitkeys ja ammattimainen lähestymistapa ovat niitä tekijöitä, joilla olen ansainnut asiakkaitteni luottamuksen. Itselle asuntokaupan tärkein palkinto ovat tyytyväiset asiakkaat. Minulla on asiakkaita, jotka palaavat takaisin luokseni uudestaan heidän elämäntilanteensa muuttuessa. 

Välittämisessä on tärkeää rakentaa luottamusta ja pitää aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiini. Markkinatuntemus ja siellä tapahtuvat muutokset sekä muuttuvan ympäristön vaikutukset ja myös kaikesta, mikä liittyy asuntokaupan lainsäädäntöön tuovat omat haasteensa tähän mielenkiintoiseen työhön.

Minulle on tärkeää uudistua ja oppia uutta. Tämän vuoksi olen jatkuvasti halunnut kouluttautua ja pysyä ajan hermoilla. Olen LKV-tutkinnon jälkeen esim. suorittanut isännöitsijän tutkinnon sekä kiinteistövälitysalan ylimmän tutkinnon YKV-pätevyyden. Tärkeintä kuitenkin on vuosien käytännön kokemus asuntokaupan prosesseista ja tuloksellisesta myyntityöstä. 
 
Vapaa-aikani vietän veneillen saaristossa ja mökillä. Luonto ja liikunta tuovat minulle rentouttavaa tasapainoa työn oheen. 

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?