Palm Tiia

Palm Tiia

Myyntineuvottelija, Instagram: @tiia.palm
Kielitaitoni
Suomi, Englanti
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Olen energinen ja lämminhenkinen asuntomyyjä, jolle asiakastyytyväisyys on sydämen asia. Luonteeltani olen periksiantamaton, rohkea ja innovatiivinen. Minulla on rakkaus ja intohimo asuntoja kohtaan.

Minut sai aikanaan lähtemään alalle palava haluni perehtyä asuntoihin niin perusteellisesti, että voin turvata osaamisellani tulevaisuuteni. Uskon vahvasti, että oli kysymys omasta kodista tai asuntosijoittamisesta, ne ovat perustana taloudelliseen turvaan. Taustalla minulla oli alalle siirtyessäni 18 vuoden yrittäjäkokemus elintarvike- ja lääkealalta. Yrittäjätaustani on antanut minulle vahvan jalustan myynnin ja markkinoinnin osaamiseen. Sosiaalista mediaa  hyödynnän taitavasti ja minulla on laajat verkostot.

Vahvaa osaamisaluettani ovat Turun keskusta-asunnot. Niiden hinnoittelussa kollegani kääntyvät puoleeni kysyen hintanäkemystäni. Olen taituri myymään keskustakodit parhaalla mahdollisella neliöhinnalla. Olen syntynyt Martissa, kasvanut Vähä-Heikkilän idyllisellä omakotitalo alueella, asunut Turun keskustassa ja Hirvensalossa. Nykyinen kotini on Naantalissa. 

Anna minun herättää kotisi tarina henkiin. Olen hyvin visualistinen tuomaan esiin kaikki kotisi parhaat puolet ja kynä kädessä viimeistelen asuntoilmoituksen. Olen aktiivinen, teen taustatyöt huolella, etsin ratkaisuja, myyn luottamusta ja kuuntelen aina asiakastani.  

Jos asuntosi myynti on ajankohtaista, ole minuun yhteydessä!

Kollegat kommentoivat: hymy herkässä, ammattitaitoinen

Seuraa somessa Instagram: @tiia.palm

Asiakkaani kertovat minusta:
Olen vuodesta 1997 tehnyt asuntokauppaa, jossa olen ostanut, remontoinut ja sitten myynyt. Kohteita on kertynyt reilut 40. Olen vuosien varrella ollut monen välittäjän kanssa yhteistyöissä vaihtelevasti.
Tämä kohde oli poikkeuksellisen vaikea myytävä. Se ehti olla toisella välittäjällä myynnissä 8 kk ilman tulosta.
Sinä teit todella hienoa työtä, kun lopputulos oli, että sain jopa paremman hinnan kuin olit alkujaan realistisesti arvioinut!
Olen energinen ja lämminhenkinen asuntomyyjä, jolle asiakastyytyväisyys on sydämen asia. Luonteeltani olen periksiantamaton, rohkea ja innovatiivinen. Minulla on rakkaus ja intohimo asuntoja kohta
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä