Palm Tiia

Palm Tiia

Myyntineuvottelija
Kielitaitoni
Suomi, Englanti
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
TIIA
Olen energinen ja lämminhenkinen asuntomyyjä, jolla on taustalla 18 vuoden yrittäjäkokemus elintarvike- ja lääkealalta. Minua inspiroivat erityisesti kodit, joissa on tunnelmaa ja myyjän persoonallisuus tulee omalla viehättävällä tavalla esille. Omakotitalot koen kaikki yksilöinä, joista jokaisella on oma kiehtova tarina kerrottavanaan. Asunnon myyntiin suhtaudun aina kunnioittaen ja tiedostaen, että olen usein tekemisissä asiakkaani arvokkaimman omaisuuden kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu on minulle sydämen asia.

Yrittäjätaustani on antanut minulle vahvan jalustan myynnin ja markkinoinnin osaamiseen. Sosiaalista mediaa osaan käyttää taitavasti hyödykseni ja minulla on laajat verkostot. Kynä kädessä saan asuntosi tarinan heräämään henkiin.

Vapaa-ajallani nautin sisustamisesta, urheilusta, lukemisesta ja matkailusta. Veden äärellä voit yhtä lailla tavata minut pinnan alla sukeltamassa kuin soutuveneen nokassa nauttimassa luonnon rauhasta.

Jos asuntosi myynti on ajankohtaista, ole minuun yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmista totta!

Kollegat kommentoivat: hymy herkässä, ammattitaitoinen

Seuraa somessa Instagram: @tiia.palm

Asiakkaani kertovat minusta
"Tiian kanssa asionti oli luontevaa ja joustavaa. Hän otti asioista selvää ja toimi hyvin systemaattisesti. Hän on luottamusta herättävä, helposti lähestyttävä ja aktiivinen myyntineuvottelija! Koin, että hän huomioi hyvin kaikki kaupan osapuolet..
..Kohdallamme hän oli tehnyt taustatyön hyvin, joka varmasti osaltaan auttoi kauppojen syntymiseen! Myös tulevaisuudessa aion kääntyä asuntokauppoihin liittyen hänen puoleensa. Suosittelen lämpimästi!”
TIIA
Olen energinen ja lämminhenkinen asuntomyyjä, jolla on taustalla 18 vuoden yrittäjäkokemus elintarvike- ja lääkealalta. Minua inspiroivat erityisesti kodit, joissa on tunnelmaa ja myyjän 
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä