Palm Tiia

Kiinteistönvälittäjä LKV, www.tiiapalm.fi, Instagram @tiiapalm.lkv
Olen energinen ja lämminhenkinen kiinteistönvälittäjä, jolle asiakastyytyväisyys on sydämen asia. Luonteeltani olen periksiantamaton, rohkea ja innovatiivinen. Työstäni on muodostunut elämäntapani ja koen olevani etuoikeutettu päästessäni auttamaan teitä erilaisissa elämäntilanteissa.

Minut sai aikanaan lähtemään alalle palava haluni perehtyä asuntoihin niin perusteellisesti, että voin turvata osaamisellani tulevaisuuteni. Uskon vahvasti, että oli kysymys omasta kodista tai asuntosijoittamisesta, ne ovat perusta taloudelliseen turvaan. Taustalla minulla oli alalle siirtyessäni 18 vuoden yrittäjäkokemus elintarvike- ja lääkealalta.

Anna minun herättää kotisi tarina henkiin. Olen visuaalinen ja minun on helppo saada esiin kaikki kotisi parhaat puolet. Olen neuvokas myymään kodit parhaalla mahdollisella neliöhinnalla, sinulle helpoimmalla tavalla. Hyödynnän taitavasti sosiaalista mediaa työssäni, jonka kautta asiakkaat löytävät tänä päivänä yhä useammin kotinsa.
Teen taustatyöt huolella, etsin ratkaisuja, myyn luottamusta ja kuuntelen aina asiakastani.

Ylsin huhtikuun myyntituloksellani valtakunnallisesti neljänneksi ja olin omassa toimistossamme ykkönen!

Vaikka useimmiten kohtaankin teidät asiakkaat yksin, tulokseni taustalla on tiimi. Ilman tiimini tukea ja työnantajani tarjoamaa palvelukokonaisuutta en olisi tätä tulosta tehnyt.

Lämmin kiitos asiakkailleni ❤ 

Jos kotisi myynti on ajankohtaista, niin ole yhteydessä!

Kollegat kommentoivat: hymy herkässä, ammattitaitoinen

Asiakkaani kertovat:

Olen vuodesta 1997 tehnyt asuntokauppaa, jossa olen ostanut, remontoinut ja myynyt. Kohteita on kertynyt reilut 40. Olen vuosien varrella ollut monen välittäjän kanssa yhteistyöissä.
Tämä kohde oli vaikea myytävä. Se ehti olla toisella välittäjällä myynnissä 8 kk ilman tulosta.
Teit todella hienoa työtä, kun lopputulos oli, että sain jopa paremman hinnan kuin olit alkujaan arvioinut.

Ammattitaitoinen suoritus.
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?