Palm Tiia

Palm Tiia

Kiinteistönvälittäjä LKV, www.tiiapalm.fi, Instagram @tiiapalm.lkv
Kielitaitoni
Suomi, Englanti
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Olen energinen ja lämminhenkinen kiinteistönvälittäjä, jolle asiakastyytyväisyys on sydämen asia. Niin myyjät kuin ostajatkin antavat minulle kiitosta aidosta ja rehellisestä lähestymistavastani työhöni. Luonteeltani olen periksiantamaton, rohkea ja innovatiivinen. Työstäni on muodostunut elämäntapani ja koen olevani etuoikeutettu päästessäni auttamaan teitä erilaisissa elämäntilanteissa.

Minut sai aikanaan lähtemään alalle palava haluni perehtyä asuntoihin niin perusteellisesti, että voin turvata osaamisellani tulevaisuuteni. Uskon vahvasti, että oli kysymys omasta kodista tai asuntosijoittamisesta, ne ovat perusta taloudelliseen turvaan. Taustalla minulla oli alalle siirtyessäni 18 vuoden yrittäjäkokemus elintarvike- ja lääkealalta.

Anna minun herättää kotisi tarina henkiin. Olen hyvin visuaalinen ja minun on helppo saada esiin kaikki kotisi parhaat puolet. Olen neuvokas myymään kodit parhaalla mahdollisella neliöhinnalla, sinulle helpoimmalla tavalla. Olen myös taitava hyödyntämään sosiaalista mediaa työssäni, jonka kautta asiakkaat löytävät tänä päivänä yhä useammin kotinsa.
Olen aktiivinen, teen taustatyöt huolella, etsin ratkaisuja, myyn luottamusta ja kuuntelen aina asiakastani.

Jos kotisi myynti on ajankohtaista, niin soita tai täytä alla näkyvä yhteydenottolomake ja olen sinuun yhteydessä!


Kollegat kommentoivat: hymy herkässä, ammattitaitoinen

Seuraa somessa Instagram: @tiiapalm.lkv
Omat verkkosivuni: www.tiiapalm.fi

Asiakkaani kertovat:

Olen vuodesta 1997 tehnyt asuntokauppaa, jossa olen ostanut, remontoinut ja myynyt. Kohteita on kertynyt reilut 40. Olen vuosien varrella ollut monen välittäjän kanssa yhteistyöissä vaihtelevasti.
Tämä kohde oli poikkeuksellisen vaikea myytävä. Se ehti olla toisella välittäjällä myynnissä 8 kk ilman tulosta.
Sinä teit todella hienoa työtä, kun lopputulos oli, että sain jopa paremman hinnan kuin olit alkujaan realistisesti arvioinut.

Todella ammattitaitoinen suoritus.
Olen energinen ja lämminhenkinen kiinteistönvälittäjä, jolle asiakastyytyväisyys on sydämen asia. Niin myyjät kuin ostajatkin antavat minulle kiitosta aidosta ja rehellisestä lähestymistavas
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä