Kauppinen Laura

Kauppinen Laura

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, arvioija
Kielitaitoni
Suomi
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Laadukasta asiantuntijapalvelua asunnon vaihdosta arviointeihin Kokkolassa ja lähialueilla. 

Asiakkaani kertovat, millainen olen työssäni:
”Meille tärkeintä kiinteistön myynnissä oli avoimuus, läpinäkyvyys, asioiden nopea sopiminen ja niistä kiinni pitäminen. Näiden lisäksi kauppojen nopea toteutus ja oikean markkinahinnan saaminen. Olemme erittäin tyytyväisiä myyjiä”

”Laura myi asunnon nopeammin, kun osasimme odottaa, kaupat sujuivat luontevasti ja meille jäi todella hyvä mieli tästä kiinteistönvälittäjästä. Voimme lämpimästi suositella”

”Osaamisesi oli asiantuntevaa, asiallista ja kunnioittavaa asiakasta kohtaan. Informoit jatkuvasti myyjää ja asiantilaa kullakin hetkellä. Annoit selkeitä ohjeita kaupanteossa”
”Kaupanteko oli nopeaa ja sujuvaa. kaikki sujui sovituissa aikatauluissa. Välittäjä oli iloinen ja ystävällinen”

”Laura on positiivinen ja asiansa osaava. Jo ensitapaamisella muodostui kuva hänen tehokkaasta, nopeasta toiminnastaan. Asiakkaan mielipiteen kuuntelu on tärkeää, mutta se, että osaa olla ”järjen äänenä” asiakkaalle hyvinkin tunnetasolla tärkeässä asiassa. Nämä onnistuivat hyvin. Itse esittelyssä tai tarjousten teoissa myyjä ei tietenkään ole mukana, mutta Laura piti meidät hyvin ajan tasalla ja myynti onnistui hyvin. Kiitos Laura!”

”Laura on ammattilainen, joka on hoitanut asuntoni myynnin taitavasti ja tehokkaasti. Hän on pitänyt minut ajan tasalla tilanteesta ja olen voinut luottaa, että hän osaa työnsä. Hän on neuvonut minua asioiden edetessä, miten asiat hoidetaan”

https://www.facebook.com/huoneistokeskuslaurakauppinen

https://www.linkedin.com/in/laurakauppinenlkv/

Laadukasta asiantuntijapalvelua asunnon vaihdosta arviointeihin Kokkolassa ja lähialueilla. 

Asiakkaani kertovat, millainen olen työssäni:
”Meille tärkeintä kiinteistön myynnissä oli avoim
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä