Grönqvist Johan

Grönqvist Johan

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaitoni
Suomi, Ruotsi, Englanti
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
”Jo yli 10 vuoden kokemuksella kiinteistönvälityksestä palvelen asiakkaitani rehellisesti ja ammattimaisesti. Olen tunnollinen ja haluankin, että kaupat tehdään mahdollisimman turvallisesti niin myyjän, kuin ostajankin osalta. 

Pääkallopaikkani on Raaseporissa mutta olen urani aikana myynyt monia koteja myös muualta Länsi-Uudeltamaalta kuten Hangosta, Inkoosta, Siuntiosta, Lohjalta ja jopa pääkaupunkiseudultakin. 

Asun parasta aikaa maaseudulla unelmieni talossa perheeni kanssa johon kuuluu todella ymmärtäväinen ja ihana vaimoni sekä kolme lasta. Rakennutimme itse talomme ns. pitkästä tavarasta, johon muutimme vuonna 2018, täten myös nykyajan rakennustekniikka on hyvin hallussa. 

Toivottavasti saan olla mukana auttamassa sinuakin unelmiesi kodin löytämisessä, joka kenties alkaa nykyisen kotisi myymisellä.”
”Jo yli 10 vuoden kokemuksella kiinteistönvälityksestä palvelen asiakkaitani rehellisesti ja ammattimaisesti. Olen tunnollinen ja haluankin, että kaupat tehdään mahdollisimman turvallisesti nii
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä