Saartama Jani

Asuntomyyjä
Terve!

Toimin  Vantaan ja Keski-uudenmaan Huoneistokeskuksessa. Olen tehnyt asuntokauppaa jo vuosia. Olen paljasjalkainen Vantaalainen ja työskentelen pääkaupunkiseudun alueella kaikenkokoisten kotien parissa se on minulle erittäin mielekästä. Olen erittäin kiinnostunut, sekä perehtynyt erikokoisista kiinteistöistä kerrostalohuoneistoihin. Olenkin viihtynyt Vantaalla erityisen hyvin mahtavien ulkoilumahdollisuuksien ja loistavien liikenneyhteyksien myötä. Vastaan ja olen apuna kaikkiin kysymyksiin asuntoasioihin liittyen, 

Soitellaan!

Tuon alalle raikkautta uudella, aktiivisella ja määrätietoisella otteella. Tuon työskentelyssäni esiin uusia kulmia ja videoesittelytkään eivät ole vieraita toiminta-alustoja työlleni. Pyrin aina pääsemään parhaimpaani asuntokaupassa ja palvelukokonaisuudessa. Asiakaslupaukseni pohjalta ostaja ja myyjä voivat olla hymy huulilla asunnon myynnin aloittamisesta, aina loppukättelyyn saakka.

Olen nälkäinen ja korkean moraalin asiakaspalvelija, joka paneutuu jokaiseen asiaan täysillä. Pitkä joukkueurheilutausta ja tulokselliset myyntityöt aikaisemmin edesauttavat minua olemaan uusi aalto Vantaan välityksessä.

En katso kelloa tehdessäni töitä, joten minuun voi olla yhteydessä asiasta kuin asiasta milloin vain, palvelen enemmän kuin mielelläni!
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?