Karukoski Marie

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija
Olen tehokas, tarkka, tunnollinen ja iloisen pirskahteleva kiinteistönvälittäjä LKV. Myyn asuntoja parhaaseen mahdolliseen hintaan, koko Uudenmaan alueella. Suhtaudun työhöni intohimolla ja tunteella. 

Minulla on kokemusta tuloksellisesta myyntitöistä jo 28 vuoden ajalta. Olen kouluttautunut myös sisustussuunnittelijaksi, josta on hyötyä myyntitilanteessa.

Olen luonteeltani avoin, sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Empaattiseksikin minua on kutsuttu, tämä ilmenee kyvyllä kuunnella ja toimia hienotunteisesti. Harrastan moottoripyöräilyä, mikä on ehdottomasti myös osa persoonaani. Astetta enemmän asennetta, pilkettä silmäkulmassa ja rock-henkeä... Kaikkea tätä tuon mukanani palvelukäynnille.

Laitetaan siis homma rockaamaan, olen vain puhelinsoiton päässä!

Saamaani asiakaspalautetta:

"Kiitos erittäin onnistuneesti hoidetusta kotimme myynnistä. Olet todella tarkka ja ammattitaitoinen. Lisäksi olet tehokas ja tartut hommiin heti ja saata aikaiseksi paljon lyhyessäkin ajassa. Suurin kiitos siitä että tiedotat asiakasta koko ajan ja pidät ajan tasalla, se on todella tärkeää asiakkaan näkökulmasta. Lisäksi positiivinen ja huumorintajuinen työotteesi on mahtava lisä ammattitaitoosi! kiitos Marie. -Mira"

"Ihanan sympaattinen ja huolehtivainen ote asuntoasioiden hoidosta kaikin puolin, parempaa palvelua en osaisi kuvitella <3 -Teija"

"Loistavaa työtä :) -Teresa"

"Loistavaa yhteydenpitoa ja todella nopeaa toimintaa. -Mikko"

"Marie Karukoski oli huippu! Hyvä draivi ja tietotaito, Myyjä isolla M:llä! - Anssi"
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?