Kuusikko Reetta

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, KiLAT
Kiinteistönvälitys, asiakaskokemus ja myynti ovat minulle sydämenasioita. Uskon hyvään, positiiviseen energiaan, aitoihin asiakaskohtaamisiin ja reippaaseen, mutta vastuulliseen myyntityöhön. Nämä näkyvät asiakkailleni aitona innostuksena puhuessani ja kuunnellessani asiakasta ja suunnitellessani, miten juuri sinun kotisi saadaan myytyä parhain mahdollisin tuloksin! Teen asiat huolella ja aina hyvää välitystapaa ja juridiikkaa noudattaen, siihen voit luottaa.

Olen vuosien saatossa hankkinut laaja-alaista kokemusta asiakastyöstä, myynnistä, esihenkilötyöstä - ihmisten kanssa työskentelystä siis. Olen myynyt useita omia koteja, rakentanut, remontoitunut, urakoinut kesämökkiä - tiedän siten, mitä tunteita kotien myyntiin liittyy ja mitkä asiat mielestäni pitää hoitaa erityisellä pieteetillä. Minulla ei ole vara eikä halu juurtua vanhaan, vaan haen aktiivisesti uutta ja kehittymistä - niinpä saat kiinteistönvälitystä toivomallasi tavalla, modernein ja tehokkain työvälinein.

Tyyppinä vahvuuteni ovat energisyys ja eteenpäin menevä asenne, ihmissuhdetaidot ja rento huumorintaju. Tämä näkyy sinulle iloisuutena ja siinä, että aidosti pyrin ymmärtämään sinulle tärkeät asiat. Mielestäni on kuitenkin hyvä tehdä asiat ilon kautta ja sopivasti huumoria päivään ammentaen!

Ole yhteydessä, niin tehdään unelmistasi totta! 

Betjäning även på svenska!
Service also in English!
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?