Salonius-Pasternak Linda

Myyntijohtaja, KTM, LKV
Olen vuodesta 2013 alkaen pääosin Uudenmaan alueella toiminut asiantunteva ja asiakaslähtöinen kiinteistönvälittäjä. Etelä-Helsinki, Helsingin keskusta ja tarkemmin lähialueina Ullanlinna, Punavuori, Kaartinkaupunki, Eira, Katajanokka, Kamppi, Ruoholahti ja Jätkäsaari ovat minulle tuttuja. Paljasjalkaisena helsinkiläisenä tunnen toki hyvin myös muut kaupunkimme asuinalueet. Laajempi alueellinen osaamiseni on pääkaupunkiseutu ja rannikko akselilla Porvoo-Turku. Ennen kiinteistönvälitystä olen toiminut kiinteistökehitysprojektien parissa. Viimeiset kuusi vuotta olen toiminut oman välitysliikkeeni vastaavana hoitajana. Oman välitysliikkeen vastaavana hoitajana toimiminen vaatii sen, että hallitsee alaan liittyvän juridiikan sekä käytännöt perustasoa vahvemmin. 

Tämä yrittäjätaustani ja luonteeni, yhdistettynä urani alkuvuosina laadukkaiden välitysliikkeiden parissa ja menestyksekkäiden, osaavien välittäjäkollegoiden kanssa työskenteleminen, on muokannut minut kokeneeksi ja ammattitaitoiseksi yhteistyökumppaniksi, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa kiinteistöihin ja asuntoihin liittyvissä kysymyksissä: saarikiinteistöistä kerrostalokaksioihin, mittavista toimistotiloista jugendlinnoihin, mummonmökit ja omakotitalot ja kaikki siitä välistä. 

Kaikessa tekemisessäni on mukana vahvana elementtinä visualisuus ja tunnelman luominen, niin tilassa kun myös ihmisten parissa.

Annan aina rehellisen ja suoran mielipiteeni. Aito ja suora myyntiprosessi säästää aikaa, rahaa sekä suojaa kaikkia osapuolia turhilta pettymyksiltä. Joskus markkinat yllättävät ja silloin on hyvä kun rinnallasi on kiinteistönvälittäjä, joka osaa ohjata prosessia asianmukaisesti ja neuvoa siinä missä apua kaivataan. 

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä sinun asumisen toiveet toteen!
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?