Wrede Helen

Asuntomyyjä, KTM
Olen vuodesta 2019 välittänyt asuntoja Helsingissä ja Espoossa. Paljasjalkaisena Etelä-Helsinkiläisenä alue on minulle erityisen rakas. Ullanlinnan ja Katajanokan Jugend-, 50- ja 60- luvun asuntojen lisäksi uteliaisuuteni vie minut muuallekin; olen myynyt Suur-Helsingin alueella ja Espoossa yksiöitä ja isoja perheasuntoja, rivitaloja, vastaremontoituja helmiä ja remonttikohteita hakeville löytöjä. 
Takanani on viisi vuotta Lontoolaisen huipputason rakennuttajalla ja kansainvälinen pankkiura. Vuosien varrella silmäni ovat hioutuneet löytämään asunnon myyntivaltit ja näkemään asiakkaani asuntotilannetta kokonaisuudessaan. Pankissa opin analysoimaan markkinoita, tyylitajuni kehittyi huippusuunnittelijoiden työtä seuratessa.
Minussa on vahva yhdessä tekemisen ote; parhaaseen myyntitulokseen päästään, kun kuunnellaan toisiamme ja päätetään kaikkien osapuolten kanssa ostotarjouksen ehdoista ja milloin lähdetään kaupoille. Asuntokaupassa sydän on väistämättä aina mukana, mutta tarpeen vaatiessa olen tiukka; varsinkin neuvottelutilanteessa, jolloin pidän kiinni sovitusta ja perustelen mielipiteeni faktoilla.
Vapaa-aikanani sisustan vastarakennettua erillistaloamme. Talvisin olen innokas vapaalaskettelija, kesäisin vietän vapaa-aikani saaristossa ja merellä, purjeveneessä. Perheeseeni kuuluu mies ja 2 iloista koiraa, aikuiset lapset ja rakas ystäväpiiri.

Ota yhteyttä niin sovitaan yhteistyöstä. Tai, olisiko minulla tiedossa juuri se asunto, mistä haaveilette? 

Ni är hjärtligt välkommen att kontakta mig - jag ser fram emot att diskutera marknadsläget och försäljningen av er bostad samt höra era framtidsplaner om nytt hem. 
Helsingfors södra stadsdelar är speciellt nära mitt hjärta - där har jag bott i min barndom och under studietiden. Nu bor jag i egnahemshus i Esbo, nära natur och hav. Alla områden har sina fördelar - kontakta mig så diskuterar vi vad som passar dig bäst, just nu.

Feel free to contact me in English.

Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?