Vainio Marko

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Olen 57-vuotias syntyperäinen turkulainen. Luonteeltani olen sosiaalinen, rauhallisen harkitsevainen, mutta sopivalla tavalla määrätietoinen kaveri. Viimeiset 34 vuotta olen toiminut yrittäjänä ja vuosien varrella kerrytetty kokemus yrittäjänä onkin mahdollistanut minulle laajan sosiaalisen suhteiden kartoittamisen sekä paljon asiakaspalvelukokemusta erilaisissa tilanteissa. 

Kokemusta eri asumismuodoista löytyy niin omakotitalosta, rivitalosta kuin kerrostalostakin. Omakohtaisen kokemuksen lisäksi olen täydentänyt osaamistani vuonna 2022 suoritetulla LKV-tutkinnolla. Suorittamani tutkinto ja vuosien varrella kartuttamani kokemus toimii arvokkaana lisänä myös kiinteistönvälittäjän työssä.

Asuntokauppa on monelle, ehkä yksi suurimpia kauppoja elämässä ja toivon saavani auttaa sinua siinä. Palveluhenkisyys ja asiakastyytyväisyys ovat minulle tärkeimmät arvot tässä työssä ja siksi jokainen toimeksianto on minulle yhtä tärkeä. Huoneistokeskukselta löytyy myös loistavien välittäjäkollegoiden valtava kokemus asuntokaupasta, joka on myös käytössäsi.
 

Asiakaslähtöisen välitystapani lisäksi erilaiset somekanavat kuuluvat vahvasti omaan henkilökohtaiseen markkinointitapaani ja siinä apunani on alan ammattilainen. Tämä takaa sen, että juuri sinunkin asuntosi tulee saamaan riittävästi huomioita erilaisilla some-alustoilla.
 
Ota siis rohkeasti yhteyttä minuun, on sitten kysymys myyntitoimeksiannosta tai ostotoimeksiannosta, niin tulen tekemään kaikkeni, että sinun asuntokauppasi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Vapaa-ajan harrastuksiin kuulu golf ja talvella vietän aikaa kuntosalilla.

Somessa tavoitat minut.
facebook.com/Marko Vainio LKV
instagram.com/ @markovainiolkv
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?