Ketola Mika

Asuntomyyjä
Tervehdys paljasjalkaiselta tamperelaiselta! Tampere ja sen lähikunnat ovat tulleet tutuiksi sekä työni että harrastukseni puolesta. Asuntomarkkinat ovat olleet minulle aina tärkeässä roolissa. 

Merkittävin työhistoriani suuntautuu rakentamisen puolelle. Olen rakentanut vapaa-ajan asuntoja (kesämökkejä), omakotitaloja, autotalleja, sekä tehnyt isompia ja pienempiä huoneistoremontteja. Myös erilaisista rakentamistavoista löytyy kokemusta useammalta vuosikymmeneltä. Itsenäisenä rakennusalan yrittäjänä toimineena on tullut nähtyä ja toteutettua kohteita suunnittelupöydältä myyntiin asti. Samalla kohteiden kustannusten muuttuminen vuosien mittaan ovat tulleet tutuiksi. 

Työvälineet ja työasu ovat uuden työn myötä muuttuneet vähän erilaisiksi, mutta osaamista ei ole jätetty mihinkään. Lisäksi nyt ei tarvitse toimia yksin, vaan tukena on vahva organisaatio ja alalla vuosia toimineita myynnin ammattilaisia.    

Ihmisenä olen sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja tulee olemaan jatkossakin. Kartta ja kompassi kädessä mennään viikoittain ja numero rinnassa saadaan siihen vähän vauhtiakin :). Metsästä haetaan voimaa työssä jaksamiseen!

Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun kaipaat oikeaa suuntaa asunto-asioissasi! 
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?