Arto Eskola

Arto Eskola

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaitoni
suomi, svenska, English, Deutsch
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Jalat maassa, pää kylmänä ja haaveista totta!

Kotikulmani ovat Helsingin ydinkeskustassa, siksi pystyn kertomaan näistä nurkista omakohtaisesti ja tiedän kun alueelle on tulossa asumiseen liittyvää muutosta. Perheeni harrastusten kautta tunnen myös alueen monet mahdollisuudet. Pitkän kokemukseni asuntokaupassa ja useiden luottamustoimieni kautta olen perehtynyt taloyhtiöiden historiaan, remontteihin ja talouteen. Asuntokauppaan vaikuttaa tunteen ja fiiliksen lisäksi myös järkisyyt. Osaan avata niitä järkisyitä monelta kantilta Sinulle. Tahdot varmasti lopputulokseksi kaikin puolin onnistuneen asuntokaupan. Ota yhteyttä kun haluat asialleen omistautuneen kiinteistövälittäjän.   

Ihre individuellen Wünsche, Bedürfnisse und Träume stehen bei mir an erster Stelle. Ob Sie eine Immobilie kaufen oder verkaufen möchten oder ein fundiertes Wertgutachten benötigen, Sie profitieren von der gebündelten Kompetenz meiner hochmotivierten Fähigkeit.

Kotikulmani ovat Helsingin ydinkeskustassa, siksi pystyn kertomaan näistä nurkista omakohtaisesti ja tiedän kun alueelle on tulossa asumiseen liittyvää muutosta. Perheeni h... Lue lisää

Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.