Peter Forss

Peter Forss

Myyntipäällikkö, LKV, kaupanvahvistaja
Kielitaitoni
suomi, svenska
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Ammattitaitoinen sipoolainen välittäjäsi

Lapsuudesta asti Sipoossa asuneena ja vuodesta 2003 asti Sipoossa välitys- ja arviointityötä tehneenä tunnen hyvin kunnan erityispiirteet. Satojen onnistuneiden kauppojen kokemuksella tunnen itseni sinuiksi haastavimpienkin kohteiden kohdalla, olivatpa ne sitten mantereella, rannikolla tai saaristossa.

Avullani uudet omistajat on löytyneet niin pieniin kerrostaloasuntoihin kuin laajempiin maatilakokonaisuuksiin, vapaa-ajan asuntoihin, tonteille ja metsätiloihin.

Käänny puoleeni myös kun tarvitset uudet vuokralaiset sijoitusasuntoosi.

Erityisosaamisenani ja suurena mielenkiinnon kohteenani on eri aikakausien talonrakennustavat ja talotekniikka.  Näiden ymmärrys on mielestäni ehdottoman tärkeä ominaisuus kun myydään kiinteistöjä, olivatpa ne sitten uusia tai vanhoja, suuria tai pieniä.

JAG BETJÄNAR ER GÄRNA OCKSÅ PÅ SVENSKA.

Lapsuudesta asti Sipoossa asuneena ja vuodesta 2003 asti Sipoossa välitys- ja arviointityötä tehneenä tunnen hyvin kunnan erityispiirteet. Satojen onnistuneiden kauppojen kokemu... Lue lisää

Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.