Jarmo Kaipainen

Jarmo Kaipainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaitoni
suomi, English
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Yli 23 vuotta asuntovälityksen ammattilaisena

Olen toiminut Munkinseudulla ja Länsi- / Kanta-helsingissä Huoneistokeskuksessa yli 23 vuotta ja myös pankissa n. 10 vuotta, viimeksi asiakaspalvelupäälikkönä hoitaen mm. taloyhtiöitä ja niiden peruskorjauslainoituksia ennen Huoneistokeskusta. Kuolinpesät ja erityistilanteet ovat myös erityisosaamistani. Asiakkaat arvostavat asuntokaupan turvallisuutta ja erityisesti alueen asiantuntemusta, joita voin Sinulle mielelläni tarjota alueen yli 30 vuoden tuntemuksella. Olen myös laillistettu kiinteistönvälittäjä; LKV. Vapaa-aikanani ulkoilen, suunnistan, kalastan ja hyppään laskuvarjolla. Maanpuolustuskoulutustyö ja Laskuvarjojääkärikilta ovat myös sydäntäni lähellä. Meillä Huoneistokeskuksessa kaikki osallistuvat asuntosi myyntiin toisin kuin muilla. Toivottavsti voin olla myös Sinun asuntoasioidesi ratkaisija kuten lukuisat vanhat asiakaani myös toivovat minulta jatkossa.

Olen toiminut Munkinseudulla ja Länsi- / Kanta-helsingissä Huoneistokeskuksessa yli 23 vuotta ja myös pankissa n. 10 vuotta, viimeksi asiakaspalvelupäälikkönä&nbs... Lue lisää

Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.